Op royale afstand genieten bij vernieuwde Prins Hendrik Garage op Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is vanaf 12 uur op 1 juni (Tweede Pinksterdag) weer geopend. Hierbij staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. Tickets kunnen via de ticketshop van Paleis Het Loo worden aangeschaft. De stallen en paleistuinen zijn vanaf 1 juni weer open. Het paleis is gesloten vanwege vernieuwing en verbouwing.

Entreetickets zijn alleen online verkrijgbaar in de ticketshop van Paleis Het Loo per tijdslot. Via de website van Paleis Het Loo is deze aankomsttijd te boeken. Zo kunnen het aantal bezoekers worden gereguleerd. Ook worden extra hygiëne-maatregelen getroffen voor zowel de bezoekers als voor de medewerkers.

Parkeerkaarten zijn ook online verkrijgbaar, alleen in combinatie met een entreeticket voor Paleis Het Loo. Het parkeerterrein voor de ingang is gereserveerd voor bezoekers van Paleis Het Loo. De fietsenstalling is open voor zowel bezoekers van Paleis Het Loo als wandelaars van de Kroondomeinen. Het entreegebouw is echter alleen toegankelijk voor bezoekers van Paleis Het Loo met een geldig entreebewijs.

Er is een looproute uitgezet om de bezoekers op een veilige en aangename manier door het Stallencomplex en de tuinen te leiden. Ook kunnen bezoekers het dak op, waar vandaan ook de Vernieuwing & Verbouwing te zien is. Op het Stallenplein, het dak en in de paleistuinen gelden uiteraard de maatregelen van de RIVM, waarbij van de bezoekers wordt verwacht deze in acht te nemen en rekening met elkaar te houden.

Prins Hendrik Garage vernieuwd open

De Prins Hendrik Garage is vernieuwd! Het interieur is nieuw, de menukaart is nieuw en het grand café is geen self-service restaurant meer, maar heeft bediening aan tafel. De locatie is wel hetzelfde; uitkijkend over het monumentale Stallenplein. De voormalige garage van prins Hendrik, echtgenoot van koningin Wilhelmina, is gerestyled met aandacht voor het authentieke erfgoed en behoud van herkenbare details.

Bezoekers kunnen hier terecht voor een lunch, (borrel)hapje en drankje maar ook koffie en zoetigheid. Vanwege de maatregelen die op het moment gelden, zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen binnen beschikbaar. Reserveren hiervoor is mogelijk via de website van Paleis Het Loo. Plaatsen zijn beschikbaar vanaf 12 uur ‘s middags op 1 juni.

Het terras is ingericht zodat er genoeg ruimte is om, op royale afstand van elkaar, te genieten van het uitzicht. Bezoekers worden door medewerkers naar een beschikbare tafel gewezen.

0 replies on “Op royale afstand genieten bij vernieuwde Prins Hendrik Garage op Paleis Het Loo”