Oeuvre van Alex van Warmerdam te zien op CineMember

Video on demand-platform CineMember gaat haar filmaanbod uitbreiden met vrijwel het volledige oeuvre van Alex van Warmerdam. Films die onder meer zullen verschijnen zijn het met een Gouden Kalf bekroonde De Laatste Dagen van Emma Blank, het voor het filmfestival van Cannes geselecteerde Kleine Teun, zijn speelfilmdebuut Abel en De Jurk, bekroond op het filmfestival van Venetië. Het totaal aan van Warmerdam-films op het platform komt daarmee op negen. De nieuwe titels zullen vanaf woensdag 2 februari 2022 op CineMember te zien zijn.

Directeur Rick Hartman: ‘Alex van Warmerdam is een van de belangrijkste regisseurs van ons land. Zijn eigenzinnige en absurdistische werk wordt zowel in Nederland als internationaal enorm gewaardeerd. Hij is een belangrijke aanwinst voor de Nederlandse filmcultuur.’ 

Films die zullen worden toegevoegd zijn: Abel (1986), De Noorderlingen (1992), De Jurk (1996), Kleine Teun (1998), Grimm (2003), Ober (2006) en De Laatste Dagen van Emma Blank (2009). Borgman (2013) en Schneider vs. Bax (2015) zijn nu al te zien op CineMember.

CineMember is opgericht in mei 2018 en is een initiatief van September Film en Cinéart. Het platform wordt met content ondersteund door o.a. Paradiso, Arti Film, Cherry Pickers, Lumière, Cinemien, In The Air en Just Entertainment en biedt ruim 950 kwaliteitsfilms die je voor een vast bedrag per maand op maximaal vier schermen tegelijk kunt kijken. Op je smartphone, tablet, laptop óf je televisie d.m.v. Chromecast, Airplay (Apple TV) of een van de vele Smart TV-apps. CineMember is beschikbaar in zowel Nederland als in België. 
Meer info: cinemember.nl
0 replies on “Oeuvre van Alex van Warmerdam te zien op CineMember”