Ode aan Haarlem

Van 2 september t/m 18 november presenteert Kunst centrum Haarlem de groepstentoonstelling ‘Ode aan Haarlem’. In deze tentoonstelling geven kunstenaars uit Haarlem en omgeving op een zeer eigen en soms eigenzinnige wijze een ode aan de stad Haarlem. Het is een verrassende compilatie van hedendaagse Haarlemse stadsgezichten, fotografie en grafische ontwerpen tot de verbeelding van Haarlemse symbolen als ‘De Haarlemse mug’ en sieraden.

De deelnemende kunstenaars zijn: Renata Berk, Daan Berkhof, Christel Bouwmeester, Dineke van Doorn, Harmen Duijvis, Lizan van Dijk, Caspar Faassen, Hans Peter Föllmi, Martine Goulmy, Jeroen Hermkens, Annette Koek, Frans Meijer, Beth Namenwirth, Jos de l’Orme, Rian Peeperkorn, Rosita van Wingerden en Henny Witjes.  Ode aan Haarlem is een groeitentoonstelling, waar elke keer nieuwe kunstwerken aan toegevoegd zullen worden.

Op 2 september om 16 uur opent Jur Botter, wethouder cultuur van Haarlem, ‘Ode aan Haarlem’ in het Kunst centrum Haarlem. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Kunst centrum Haarlem

Kunst centrum Haarlem is een warenhuis vol kunst en design voor elk budget en brengt kunst voor een betaalbare prijs bij de mensen thuis. Kunst om naar te kijken, om te lenen of te kopen! De kunstcollectie van professioneel beeldend kunstenaars omvat ca 8.000 kunstwerken. Kunst centrum Haarlem is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht 117-121 te Haarlem.