North Sea Round Town op First Steps

Op zaterdag 19 september bundelen een aantal Rotterdamse festivals hun krachten om onder de noemer First Steps een klein, corona-proof festival neer te zetten. First Steps is een cultureel parcours dat loopt van het Stationsplein tot aan de Binnenrotte. Onder andere Rotterdam Unlimited, Operadagen Rotterdam, Motel Mozaique, Pride Rotterdam, Circusstad Festival, Rotterdamse Dakendagen en North Sea Round Town verzorgen op de 19e een programma. Bij ons kan je in de Laurenskerk vroeg in de middag genieten van een exclusief, eenmalig Klankconcert van Under the Surface

Virtuoos Klankconcert in de Laurenskerk
Oordeelloos luisteren naar muziek. Je neemt plaats in comfortabele ligstoelen en wordt geblinddoekt om zo samen ‘als gelijkgestemden’ de muziek te ervaren. Enkel en alleen omgeven door een virtuoos klankenspel. Sanne Rambags (vocalen, winnares Edison Jazz World Awards 2019), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar) onderzoeken met elkaar de ruimte, het samenzijn en de stilte doormiddel van improvisatie. Inmiddels hebben zij een unieke muzikale taal ontwikkeld die ze tot in de verste uithoeken van de wereld hebben mogen laten horen.

Reserveren
Reserveren kan via dit aanmeldformulier tot en met donderdag 17 september 12.00 uur en maximaal 2 plaatsen per reservering. U ontvangt uiterlijk diezelfde dag (17 sept.) een mail met laatste info. Let op: indien het maximaal aantal reserveringen is bereikt, wordt het formulier gesloten.

Er worden een paar stoelen vrijgehouden voor aanwaaiers, daarnaast is het is mogelijk dat er last-minute plaatsen vrijkomen vanwege annuleringen. Voor deze stoelen kun je je een half uur voor aanvang van het concert aanmelden bij de Laurenskerk. Plaatsen worden toegekend op volgorde van binnenkomst. Bezoekers die online hebben gereserveerd nemen eerst plaats.

Heeft u gereserveerd maar bent u verhinderd? Meld dit svp uiterlijk 48 uur van te voren, zodat een andere gegadigde van uw plek gebruik kan maken.

Programma
12:15 uur | Inloop
12:30 uur | Start Klankconcert
13:15 uur | Einde

0 replies on “North Sea Round Town op First Steps”