Nieuwe thriller van James Patterson

James Patterson De Villa

Op 19 november verschijnt De Villa, de nieuwe thriller van James Patterson. In De villa neemt de succesvolste thrillerauteur ter wereld ons mee naar Sullivan County, Georgia waar enkele rangers van sherrif Emma Williams beschuldigd zijn van moord en het leger haar werk probeert over te nemen.


Het eliteonderzoeksteam van majoor Jeremiah Cook komt samen in De Villa, een groot oud huis aan de rand van het meer dat nu verboden terrein is vanwege het forensisch onderzoek. Het bewijs dat Williams vindt, zet Cook op het spoor van een oplossing die hij niet wil of kan geloven. En tenzij hij de lokale politie kan overtuigen dat deze moorden onderdeel zijn van een veel groter mysterie, zal hij nooit de geheimen kunnen ontrafelen die zich verbergen in De Villa.

James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 240 miljoen exemplaren verkocht. Hij schreef de zeer succesvolle thrillerreeksen: Alex Cross en The Women’s Murder Club. James Patterson woont en werkt in Florida.

Uttgeverij Cargo | 9789403179704 | € 20,99 | Verschijnt 19 november 2020