Mads Mikkelsen en meer op IFFR 2021 online in februari

De 50ste editie van International Film Festival Rotterdam (IFFR) start online. Van 1 t/m 7 februari 2021 vindt het festival plaats op het speciaal hiervoor op maat gemaakte platform IFFR.com.

In lijn met de coronamaatregelen nodigt IFFR 2021 het Nederlandse publiek en internationale gasten uit om premières, het complete filmprogramma van februari en de IFFR Pro Days (1 t/m 5 februari) online te bezoeken. IFFR Talks is verder uitgebreid met een gesprek met de Deense acteur Mads Mikkelsen, die een hoofdrol speelt in de openingsfilm Riders of Justice van regisseur Anders Thomas Jensen. Ook is er meer bekend over het februariprogramma en de kaartverkoop.

Festivaldirecteur Vanja Kaludjercic: ‘Met het onlineplatform als het hart van ons festival bouwt IFFR 2021 voort op onze lange geschiedenis waarin we het experiment altijd hebben omarmd. We bieden een unieke plek waar filmliefhebbers kennis kunnen maken met opkomend talent. We kijken ernaar uit onze 50ste jubileumeditie online af te trappen met een community van makers, publiek en partners. Het februariprogramma zit vol films van avontuurlijke nieuwe stemmen en gevestigde filmmakers die zeker een snaar zullen raken. Met veel enthousiasme nodigen we iedereen van harte uit om het festival in februari online te bezoeken.’

Riders of Justice van Anders Thomas Jensen
 

IFFR Talks compleet

IFFR Talks bevestigt een vijfde Big Talk: de Deense acteur Mads Mikkelsen vertelt op 3 februari over zijn carrière en zijn vele samenwerkingen met de Deense regisseur Anders Thomas Jensen, waaronder de openingsfilm van het festival, Riders of Justice. Het gratis te bekijken IFFR Talks-programma voor februari is nu compleet. Eerder werden Big Talks aangekondigd met Robby Müller Award-winnaar Kelly Reichardt, Benoît Jacquot en actrice Charlotte Gainsbourg, Lemohang Jeremiah Mosese, en Dea Kulumbegashvili en componist Nicolás Jaar.

0 replies on “Mads Mikkelsen en meer op IFFR 2021 online in februari”