Leuk: Blind date met een kunstwerk

Een aantal kunstwerken is het helemaal beu. Dat gehaaste gegluur. Ze willen méér: een eerlijke kans om te kijken of het klikt. Ze willen een blind date, met jou en je familie, een vriend of die gezellige klasgenote! Meld je dan aan voor een spannende blind date met een van de kunstwerken in het Kröller-Muller. Je krijgt de blind date gratis thuisgestuurd voorafgaand aan je bezoek. Met drie opdrachten leer je het kunstwerk beter kennen. Dat doe je bijvoorbeeld door iets te kleien dat nergens op lijkt of een compositie te maken met dingen die toevallig op tafel liggen.

Echte liefde?

De laatste opdracht is in het museum en leidt tot de echte ontmoeting. Is er sprake van (ontluikende) liefde of van een blauwtje? In beide gevallen krijg je van onze beveiligers een klein aandenken.

Aanmelden

Stuur een mail o.v.v. ‘blind date’ naar info@krollermuller.nl met je naam en adresgegevens. Per post krijg je een spannende envelop met daarin alle ingrediënten voor je date!

Blind date in de klas

Ook schoolklassen kunnen zich aanmelden voor een blind date. Zij krijgen een speciale map met meerdere blind dates. Het project sluit naadloos aan bij het overige educatieve aanbod en geeft op verrassende wijze invulling aan een kunstproject of creatieve les.

Aanmelden voor scholen

Stuur een mail o.v.v. ‘blind date’ naar info@krollermuller.nl met naam van de school, adresgegevens en grootte van de groep.