Lees dit voor je op de fiets stapt

De Velominati zijn de bewaarders van De Regels. Ze behouden de heilige tekst waarin de simpele waarden van fietsetiquette liggen. Het is hun vertrouwen om deze lijst met regels bij te houden en te onderschrijven. De Regels moet je leren,  tegen elkaar in evenwicht brengen en  verwelkomen in je leven als Velominatius.

De regels is dé gids voor wielrenners. Gemaakt door de Velominati, een Engelstalig collectief van wielerliefhebbers en bekend van de zeer populaire website Velominati.com. Zij omarmen het wielrennen niet alleen als hobby, maar als een manier van leven, en zijn net zo bezeten van de stijl, de achtergronden en de wijsheden als van de prestaties. De regels is een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke wielrenner – of je nu knarsetandend in de regen op de fiets naar je werk gaat of je je voorbereidt om die nieuwe Bernal of Van Vleuten te worden.

Over de auteurs

Velominati.com is een wereldwijd zeer populaire wielersite. De Velominati combineren grootse passie, ongeëvenaarde expertise, internationale waardering en schaamteloos geweldig zijn, en krijgen daarmee een zeer loyaal publiek voor terug, overal vandaan.

De Regels | Velominati | Kosmos Uitgevers | 9789021575735 | € 15

0 replies on “Lees dit voor je op de fiets stapt”