Kröller-Müller tijdelijk gesloten vanaf 5 november

Kunst heeft voor verbinding gezorgd in coronatijd en zal dit blijven doen. Online, en in het echte leven zodra dit weer mogelijk is. Hopelijk vanaf 19 november! Tot die tijd blijft het Kröller-Müller Museum via de social mediakanalen bijzondere kunstwerken en verhalen delen. Je vindt het museum op Instagram (@krollermullermuseum), Facebook en Twitter (@krollermuller). 

Tickets museum

Heb je een e-ticket met tijdvak voor het museum gekocht? Je kunt via ticket support de datum en tijd van het ticket veranderen naar een moment vanaf 19 november. Heb je een gratis ticket met bijvoorbeeld een Museumkaart, dan hoef je niets te doen. Dit ticket vervalt. Als je liever je ticket terug wil laten betalen, neem dan contact op met support@globalticket.nl of +31 (0)202442877 (dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur).

Tickets park

Heb je e-tickets gekocht voor entree tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe en zijn deze nog niet gebruikt, dan kun je binnen 14 dagen je aankoop ontbinden en je geld terugkrijgen. Je stuurt hiervoor een email aan reserveringen@hogeveluwe.nl, samen met de e-tickets. Voor meer informatie over de voorwaarden of contact, zie www.hogeveluwe.nl.

0 replies on “Kröller-Müller tijdelijk gesloten vanaf 5 november”