Heb jij een bijzonder IFFR verhaal?

In 2021 wordt International Film Festival Rotterdam 50 jaar. Om dat te vieren, wil de organisatie heel graag van jou horen wat jij hebt beleefd tijdens een van de afgelopen negenenveertig festivaledities. Wat is jouw persoonlijke IFFR-verhaal? Misschien ben jij een vrijwilliger van het eerste uur. Heb je een bekende filmmaker rondgereden. Je grote liefde ontmoet in de bioscoopzaal. Een geheim feestje ontdekt. Stiekem een filmposter van de muur gehaald, omdat deze zo indrukwekkend en mooi was… Deel je anekdote, sterke verhaal of mooie herinnering met IFFR en wie weet zie je jouw verhaal terug in het programma van de 50ste editie van IFFR.

Wat gebeurt er met jouw verhaal?
Een selectie van de 25 mooiste verhalen zal te zien zijn tijdens de 50ste editie van IFFR. Deze verhalen krijgen een speciale plek op IFFR.com en worden tentoongesteld aan onze bezoekers. Daarnaast worden deze verhalen officieel gearchiveerd in samenwerking met Stadsarchief Rotterdam. Word onderdeel van de geschiedenis van IFFR en deel je verhaal.

Zo doe je mee
Vertel jouw verhaal door dit formulier in te vullen, of mail naar publicity@IFFR.com. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen.

 

 

0 replies on “Heb jij een bijzonder IFFR verhaal?”