10-sterrendiner op Taste of Amsterdam 2019

Na het jubileumjaar 2018 barst Taste of Amsterdam dit jaar voor de 11e keer los in het Amstelpark. Met deze editie meer dan twintig deelnemende restaurants, meer dan 100 gerechten, masterclasses, kookworkshops, proeverijen en een delicatessenmarkt! Topchefs uit binnen- en buitenland verzamelen zich van 31 mei tot en met 3 juni om bezoekers omver te blazen met de nieuwste culinaire innovaties en smaaksensaties. Tevens lanceert Taste een nieuwe feature in Amsterdam: de NEFF Chef’s Table; exclusief tafelen bij wereldse topchefs tijdens intieme kooksessies.

NEFF Chef’s Table

Een primeur op Taste of Amsterdam: aanschuiven in een intieme setting terwijl topchefs live voor jou koken. Chef en ambassadeur van de Franse keuken, Alain Caron, neemt een team van Franse topchefs mee – gezamenlijk goed voor tien Michelinsterren – om een van de speciale sessies in te vullen.  Een unieke kans om deze Franse Grandes Chefs in actie te kunnen zien! Per sessie kunnen 30 fijnproevers genieten. Voor de NEFF Chef’s Table worden exclusieve tickets verkocht. De verkoop gaat van start wanneer het definitieve programma bekend is. Meer informatie volgt snel!

No plastic allowed!

Vanaf dit jaar is Taste plastic-vrij. In plaats van plastic tafelgerei zijn alle disposables natuurlijk afbreekbaar. Dit betekent dat alle borden, bestek, servetten en bekers zijn gemaakt van palmbladeren. Op het evenement zelf, maar ook achter de schermen wordt er bewust omgegaan met het scheiden van afval. Daarnaast maakt Taste zo veel mogelijk gebruik van de groene netaansluitingen die in het Amstelpark beschikbaar zijn en worden er meer fietsenrekken geplaatst. Ook de nieuwe Noord/Zuidlijn biedt extra groene mogelijkheden met een stop vlak bij het park.

Tickets

Tickets voor Taste of Amsterdam zijn nu online te bestellen via tasteofamsterdam.com. Dagtickets zijn verkrijgbaar voor €12,50 (inclusief boekingskosten). Let op, dit jaar is een kaartje geldig voor een specifieke dag. Een passe-partout (€17,50) geeft toegang tot alle dagen.

Openingstijden

Vrijdag 31 mei 2019              12:00 uur – 23:00 uur

Zaterdag 1 juni 2019             12:00 uur – 23:00 uur

Zondag 2 juni 2019               12:00 uur – 23:00 uur

Maandag 3 juni 2019            17:30 uur – 23:00 uur (reeds uitverkocht)