Extra voorstelling

Onlangs startte de kaartverkoop voor drie voorstellingen van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban™ in Concert, uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest in de Doelen, Rotterdam. Vanwege de grote belangstelling komt er een extra voorstelling op donderdag 18 januari 2018. Kaarten voor deze extra voorstelling zijn vanaf vandaag, 6 november, verkrijgbaar via rpho.nl/harrypotter
[Foto: Guido Pijper]
Nadat de boeken van J.K. Rowling de wereld veroverden, en de verfilming een ongeëvenaarde bioscoop-hit werd, bracht het Rotterdams Philharmonisch Orkest in 2016 de Europese première van Harry Potter in Concert naar Rotterdam met Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert, gevolgd door Harry Potter and the Chamber of Secrets™ in Concert in augustus van dit jaar. In 2018 komt de magie van Harry Potter weer in de concertzaal terug met Harry Potter and the Prisoner of Azkaban™ in Concert. De filmconcerten vinden plaats van 18 tot en met 21 januari 2018, waarbij de film wordt vertoond op een groot scherm onder live begeleiding van het orkest met de magische muziek van John Williams, één van de beroemdste filmcomponisten aller tijden.
In Harry Potter and the Prisoner of Azkaban™ keren Harry, Ron en Hermione, nu tieners, terug naar Hogwarts voor hun derde jaar. Daar komen ze oog in oog te staan met de gevangene Sirius Black, die een grote bedreiging lijkt te vormen voor Harry. In hun derde jaar leren Harry en zijn vrienden onder meer: het omgaan met een half-paard-half-arend schepsel dat bekend staat als een Hippogriff, het afweren van Boggarts, die van vorm kunnen veranderen en het beheersen van de kunst van Divination. Ze bezoeken ook het tovenaarsdorp Hogsmeade en de Shrieking Shack, dat beschouwd wordt als het meest meest bespookte huis in Groot-Brittannië. Naast deze nieuwe ervaringen, ontmoet Harry een weerwolf en moet hij de bedreigingen van de ziel zuigende Dementors overwinnen. Met zijn beste vrienden beoefent Harry geavanceerde magie, overschrijdt hij de barrières van de tijd en verandert hij het verloop van meer dan één leven.
Kaarten voor Harry Potter and the and the Prisoner of Azkaban™ In Concert zijn nu verkrijgbaar op www.rpho.nl/harrypotter of via 010-2171717.
 do 18 januari 2018 | 19.30 uur EXTRA VOORSTELLING
vr 19 januari 2018 | 19.30 uur
za 20 januari 2018 | 19.30 uur
zo 21 januari 2018 | 13.30 uur
de Doelen, Roterdam
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban™ in Concert
(Originele versie met Nederlandse ondertitels)
Vertoning van de film op groot scherm
Live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest
John Williams       Harry Potter and the Prisoner of Azkaban™
Kaarten: € 79 / € 49 / € 44 / € 39
rpho.nl/harrypotter