Even iets anders kijken dan het nieuws?

Pathé trakteert opnieuw! Nu de bioscopen vanwege de aangescherpte maatregelen weer tijdelijk gesloten zijn, brengt Pathé met Pathé Thuis de bioscoopervaring naar huis. Gedurende veertien dagen geeft Pathé iedere dag een film voor thuis cadeau via de streamingdienst. Het gaat in totaal om veertien films die te zien zijn via Pathé Thuis, waaronder Hotel Mumbai en Booksmart.

In de komende twee weken wordt elke ochtend om 09:00 uur via de social media kanalen van Pathé en Pathé Thuis aangekondigd welke film getrakteerd wordt. De film is alleen die dag beschikbaar om te huren. Pathé maakt ook het ontwerp van de popcornbak beschikbaar, om nog meer de Pathé-ervaring thuis te kunnen creëren.

De actie is een vervolg van de Pathé Trakteert-actie in april, toen de bioscopen ook hun deuren moesten sluiten. Filmliefhebbers maakten massaal gebruik van het aanbod, er werden toen meer dan 1 miljoen films thuis bekeken.

Voor meer informatie kijk op de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis op Facebook en Instagram op Facebook en Instagram.

Pathé Thuis is met meer dan 800.000 betaalde gebruikers de grootste streamingdienst van Nederland voor het kijken van alle films die recent in de bioscoop zijn verschenen. De Pathé bioscopen zullen tot en met woensdag 18 november gesloten zijn.

0 replies on “Even iets anders kijken dan het nieuws?”