Het wordt een kleileuke zomer in het Afrika Museum

Ga tijdens het zomerprograma in het Afrika Museum aan de slag met klei, modder en leem. Bouw deze zomer mee aan een meterslange leemmuur en decoreer deze met Afrikaanse patronen, kook in een lemen oven, maak kleitegels in de kleikeuken. Duik in het modderbad en neem daarna een emmerdouche, leer vuur maken of doe mee met de muziekworkshop.  

Live muziek op de zondagen
Tijdens het zomerprogramma is er iedere zondag live muziek in het buitenmuseum. Of het nu percussie, balafoon, kora, saxofoon, iedere zondag is er weer iets anders te horen.

Picknick
Maakt je bezoek aan het Afrika Museum compleet met een wereldse picknick. Voor slechts 6 euro per persoon kun je smullen van lekkere dingen uit de hele wereld. Je kunt de picknick online hier bestellen (min. 2 personen).

Wereld vol Veren
Tijdens het zomerprogramma is ook de tentoonstelling ‘Wereld vol veren’ te bewonderen. Deze tentoonstelling laat de bijzondere verencollectie van het Nationaal Museum van Wereldculturen zien, afgewisseld met haute couture van hedendaagse modeontwerpers zoals Jean Paul Gaultier en Thierry Mugler, vogels in alle soorten en maten, talrijke verhalen en interessante feiten.

Het zomerprogramma vindt elke woensdag t/m zondag van 12 tot 16 uur plaats, m.u.v.  19, 20 en 21 juli i.v.m. de Nijmeegse Vierdaagse.