De Balie blijft open, ook voor thuisblijvers

Het isbelangrijker dan ooit dat we met elkaar van gedachten blijven wisselen over urgente thema’s. De Balie heeft daarom een dagelijkse programmering opgezet met live programma’s en terugkijktips. Bezoekers kunnen in de zalen – die ook met de nieuwe maatregelen open blijven – veilig van de programma’s en filmvertoningen genieten. Of thuis gratis meekijken.

Op vrijdag 23 oktober om 19:30 uur gaat de onderzoeksredactie De Balie Live Journalism samen met AT5 met huishoudelijk werkers en andere Amsterdammers in gesprek over goed werkgeverschap en de schaduwzijde van zwart werk in legale sectoren. Meer informatie

Op zaterdag 24 oktober om 20:00 uur is een nieuwe aflevering van De Balie’s muzikale reeks Toonzetters. Dit keer is wereldster Sevdaliza de hoofdgast. Ze gaat in gesprek met Gunifort Uwambaga, mede-eigenaar van kunstboekenhandel en uitgeverij MENDO. Ze ontmoeten elkaar op het podium van De Balie om gedachten uit te wisselen over hoe hun ondernemerszin en kunst samenkomen in hun succesvolle werk. Meer informatie

Kijk voor het hele programma op www.debalie.nl/programma

Praktische informatie 
De zaalcapaciteit was reeds beperkt tot maximaal 30 bezoekers, dus alle (film)programma’s kunnen in dezelfde vorm doorgang vinden. Mocht een programma tóch worden geannuleerd, dan worden bezoekers per mail en via de website geïnformeerd. Moet of wil je liever thuis een programma volgen? De Balie livestreamt de programma’s gratis. Houd hiervoor de programmapagina in de gaten: ca. vijf minuten voor aanvang verschijnt daar de livestream. Of abonneer je op het YouTube-kanaal.

Nu het café-restaurant sinds 15 oktober is gesloten, biedt De Balie koffie en verse broodjes to go aan bij de Take Away-bar. Dagelijks geopend: doordeweeks tussen 09:00 – 20:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 20:00 uur.

Alle eerdere getroffen maatregelen voor een veilig bezoek blijven van kracht. 

0 replies on “De Balie blijft open, ook voor thuisblijvers”