Coronaproof De Balie draait de hele dag door

Op 1 juni opent De Balie na twee lange maanden weer haar deuren voor publiek. De Balie Cinema-redactie heeft een speciale filmprogrammering samengesteld en de filmprojectoren zullen de hele dag draaien. Chef-kok Marc presenteert een speciaal programmamenu en de programmamakers hebben de zomerprogrammering af. Alles uiteraard coronaproof.

Wat zijn de spelregels?

Wilt u naar een film of programma?
De komende tijd zijn kaartjes alleen online te koop, via de website van De Balie. Hier vindt u het volledige programma en hier de filmprogrammering. In juni is de maximumcapaciteit voor een zaalprogramma 30 bezoekers.

Het kassaloket in De Balie is voorlopig niet open voor kaartverkoop. De kassa is wel telefonisch te bereiken van 10:00 – 21:00 uur via 020 5535 100.

Een hapje eten of naar het terras van De Balie?
Dat kan! De Balie is dagelijks vanaf 09:00 uur geopend voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Bezoekers wordt wel gevraagd vooraf een plek te reserveren in het café-restaurant of op het terras via deze link. Lijkt het online of ze al helemaal vol zitten? Bel dan even het café via 020 5535 130.

Wat doet De Balie om uw bezoek veilig te maken?
 De voorschriften vanuit de overheid en de aanbevelingen vanuit de brancheorganisatie voor theaters worden strikt gevolgd. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf om alleen in goede gezondheid en in beperkt gezelschap naar De Balie te komen.

Bezoekers met vooraf gekochte kaartjes voor films en zaalprogramma’s en bezoekers met een reservering voor het café-restaurant hebben via twee aparte ingangen aan de Hischpassage toegang tot De Balie (zijkant pand). Zie de plattegrond hierboven. In De Balie zijn aparte looproutes voor de verschillende bezoekers ingericht en we voeren extra hygiënemaatregelen in de zalen, het café-restaurant en op het terras.

Let op: de hoofdingang van De Balie is voorlopig niet toegankelijk. Daar is de Take Away bar ingericht voor afhaal en voor de bestellingen van terrasgasten. Bekijk hier het Take Away menu.

Waarom zijn de ticketprijzen verhoogd?
Voor de zaalprogramma’s wordt tijdelijk een coronatoeslag per kaartje gevraagd om alle benodigde maatregelen voor een goede ontvangst van een beperkt publiek en onze gasten te kunnen bekostigen. Er worden verschillende aantrekkelijke eet- en borrelarrangementen aan bij de ticketverkoop aangeboden. Daarnaast worden zoveel mogelijk programma’s ook online uitgezonden. Daarvoor wordt een vrijwillige kijk- en luisterbijdrage – die bij ieder programma direct te doen is – van de online bezoekers enorm op prijs gesteld. De kijk- en luisterbijdrage komt volledig ten goede aan de (online) programmering van De Balie.

0 replies on “Coronaproof De Balie draait de hele dag door”