Cadeau-inspiratie voor moederdag

Een boek is het meest persoonlijke cadeau. Maar komende Moeder- en Vaderdag zijn boeken extra mooi om te geven. Wie niet gezellig op bezoek kan gaan, kan met een boek tóch een persoonlijk cadeau geven met grote meerwaarde. Boeken behoren namelijk tot de allerhoogst gewaardeerde cadeaus en verslaan onder andere bonbons, verzorgingsproducten, kleding, drank, woonaccessoires en bloemen.

Bekende Nederlanders met hun cadeauboeken
Frank van der Lende, Sacha de Boer, Abdelkader Benali, May Hollerman en Emma Wortelboer geven het goede voorbeeld met inspirerende en persoonlijke boeken die zij met Moeder- en Vaderdag cadeau zullen geven.

Ga naar favoriete boekwinkel
Het is bij uitstek de boekwinkel waar inspiratie kan worden opgedaan en jong en oud vakkundig kan worden geadviseerd met een passende boekentip, zodat iedereen met het perfecte cadeau zijn ouders kan verrassen.

Boekentips ter inspiratie
Om cadeaugevers deze Moeder- en Vaderdag extra op weg te helpen, zijn er alvast tientallen toepasselijke boeken geselecteerd (door een onafhankelijk comité van boekhandelaren). Deze boeken zullen aan de hand van vijf thema’s worden getipt als cadeau met grote meerwaarde. Met een boek geef je meer dan alleen een boek. Je geeft stof tot nadenken, een brok in de keel, een nieuwe smaak, een slapeloze nacht of zelfs een steuntje in de rug.

Op Hebban.nl worden de verschillende thema’s uitgelicht met inspirerende boekenlijsten. Ook is er een cadeautipper waarin Hebban-recensenten en lezers op aanvraag boekentips op maat leveren.