Nieuwe kunstbeurs: FIRST ART FAIR

In de Passenger Terminal Amsterdam vindt van 17 tot en met 21 januari 2018 een nieuw opgezette kunstbeurs voor hedendaagse kunst plaats: de FIRST ART FAIR, de eerste kunstbeurs van het jaar. De FIRST ART FAIR is een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst, met een breed spectrum aan kunst van hoog niveau.
Op dit vijfdaagse evenement zijn schilder- en beeldhouwkunst, glas, fotografie en juwelen te koop van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars, verdeeld over de stands van circa 30 geselecteerde galerieën uit het hele land.

De nieuwe beurs biedt een breed spectrum aan stijlen, van abstract tot figuratief. De FIRST ART FAIR richt zich op een publiek dat kunst kiest die past bij de eigen persoonlijkheid. Liefhebbers van inspirerende en esthetische kunst, waarin passie en vakmanschap een belangrijke rol spelen.

De First Art Fair wordt georganiseerd door Onderneming & Kunst, een organisatie- en adviesbureau op het gebied van de beeldende kunst, dat ook verantwoordelijk is voor ART BREDA en de KunstRAI.