Atelierroute Utrecht Kunst kleurt de stad

Kunst kleurt de stad, ook in tijden van corona. Op zondag 11 en 18 oktober kan iedereen bijzondere kunst ontdekken tijdens de tweejaarlijkse Utrechtse atelierroute. Door de hele stad zijn er ateliers open. De kunstenaars nemen voorzorgsmaatregelen om hun bezoek veilig te ontvangen. Een unieke kans om op de werkplek van de kunstenaar een kijkje te nemen.

Aan de Atelierroute Utrecht 2020 doen zowel nationaal bekende, als jonge kunstenaars mee en alles ertussen in. Op uiteenlopende locaties door heel Utrecht zijn ateliers te vinden; in 19 de eeuwse schoolgebouwen, woonhuizen, voormalige kantoren, industrieel erfgoed en nieuw gebouwde ateliers in Leidsche Rijn. De routekaart kan in oktober via www.atelierrouteutrecht.nl/locaties gedownload worden.

Met de fiets of lopend kan je je laten verrassen door de kunst in Leidsche Rijn of Utrecht Oost. Of onderneem een avontuurlijke wandeltocht langs ateliers in de Binnenstad. De routekaart ligt ook op alle ateliers en is verkrijgbaar bij organisator Kunstliefde op de Nobelstraat 12a.

Atelierroute Utrecht 2020

Kunst kleurt de stad

Zondag 11 en 18 oktober

Van 12.00 uur tot 17.00 uur

GRATIS

www.atelierrouteutrecht.nl

0 replies on “Atelierroute Utrecht Kunst kleurt de stad”