13 juni livestream Lucky Fonz III in het Rietveld Theater Delft

Foto Janus van den Eijnden

Lucky is een van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’. Het concert is online bij te wonen via een livestream waar publiek ene kaartje voor kan kopen. Het Rietveld Theater draagt een steentje bij aan het behoud van de culturele sector door de streams niet gratis of vrijblijvend aan te bieden, maar door kaarten te verkopen.

[Foto Janus van den Eijnden]

Onlangs verraste Lucky met zijn volslagen unieke album ‘Multimens’, een eclectische verzameling nederpop met wortels in de folk-traditie, het levenslied en zelfs house. Het album werd uitstekend ontvangen door zowel pers als publiek en leidde tot een zegetour langs uitverkochte clubzalen vol hartstochtelijke fans.

Lucky heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zeven albums, waaronder de Nederlandstalige albums ‘Hoe je Honing Maakt’, ’In Je Nakie’ en ‘Multimens’. Als live-performer veroverde Lucky zowel de clubs als festivals zoals Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows.

Het Rietveld Theater biedt online live streams tegen betaling van een concertkaartje. De artiest krijgt het leeuwendeel van de kaartverkoop. De rest gaat naar de technici en het theater. Zo dragen we een steentje bij aan de in stand houding van de culturele sector.

Tickets live stream: € 11 persoon / € 16 huiskamer. Koop je ticket hier.

Voor meer info ga naar www.rietveldtheater.nl

0 replies on “13 juni livestream Lucky Fonz III in het Rietveld Theater Delft”