Il Carpaccio in Parijs introduceert nieuwe kaart en verfijnde beleving
Il Carpaccio, het met een Michelinster bekroonde Italiaanse restaurant in het Royal Monceau – Raffles Paris, herdefinieert fine dining met een vernieuwde kaart, subtiele restyling en een exclusieve terraservaring in het hart van het 8e arrondissement.
Onder leiding van chefs Oliver Piras en Alessandra Del Favero – opgeleid bij het driesterrenrestaurant Da Vittorio – serveert Il Carpaccio een creatieve, terroirgedreven Italiaanse keuken. Nieuwe gerechten zoals gefrituurde asperges met eieremulsie en lange peper, Paccheri alla Vittorio en een eigentijdse Milanese klassieker tonen de kracht van eenvoud en intensiteit.
Gasten kiezen tussen twee degustatiemenu’s: een achtgangenmenu (€230) met bijpassend wijnarrangement (€170), of een meer toegankelijke vijfgangenvariant (€175), optioneel met wijnpairing (€125).
Het interieur is subtiel vernieuwd in lijn met de Italiaanse levenskunst: licht, intiem en natuurlijk. Op het verborgen terras genieten gasten van een oase van rust in een groene setting – uniek in Parijs.
Op 2 januari 2026 opentElements by Dutchen, een intieme hideaway hoog in de duinen van Formerum aan Zee. Met 16 hotelkamers en suites en 25 luxe appartementen biedt dit nieuwe hotel op Terschelling een unieke combinatie van natuur, gastronomie en wellness.
Op 17 en 18 januari vindt de twaalfde editie van de Mastercard Hotelnacht plaats. Dit jaar staat het evenement in het teken van The Art of Balance, een speciale wellness-editie waarin Amsterdammers hun stad op een verrassende manier opnieuw ontdekken.
Art Hotel Curaçao: totaalconcept van Studio Piet Boon
Het Art Hotel Curaçao is het eerste volledige hospitalityconcept van Studio Piet Boon op het eiland. Gevestigd in een monumentaal pand in het historische Pietermaai District in Willemstad – vaak het “SoHo van Curaçao” genoemd – combineert dit adults-only hotel erfgoed, eigentijds design en de creatieve energie van het eiland.