Il Carpaccio in Parijs introduceert nieuwe kaart en verfijnde beleving

Il Carpaccio, het met een Michelinster bekroonde Italiaanse restaurant in het Royal Monceau – Raffles Paris, herdefinieert fine dining met een vernieuwde kaart, subtiele restyling en een exclusieve terraservaring in het hart van het 8e arrondissement.

Il Carpacio x Travel Buds, Royal Monceau, Paris
©Il Carpacio x Travel Buds
Pannettone, Il Carpaccio
Pannettone, Il Carpaccio
Il Carpaccio x Travel Buds, Pistachio
Il Carpaccio x Travel Buds, Pistachio

Onder leiding van chefs Oliver Piras en Alessandra Del Favero – opgeleid bij het driesterrenrestaurant Da Vittorio – serveert Il Carpaccio een creatieve, terroirgedreven Italiaanse keuken. Nieuwe gerechten zoals gefrituurde asperges met eieremulsie en lange peper, Paccheri alla Vittorio en een eigentijdse Milanese klassieker tonen de kracht van eenvoud en intensiteit.

Gasten kiezen tussen twee degustatiemenu’s: een achtgangenmenu (€230) met bijpassend wijnarrangement (€170), of een meer toegankelijke vijfgangenvariant (€175), optioneel met wijnpairing (€125).

Het interieur is subtiel vernieuwd in lijn met de Italiaanse levenskunst: licht, intiem en natuurlijk. Op het verborgen terras genieten gasten van een oase van rust in een groene setting – uniek in Parijs.

Meer informatie en reserveringen klik hier

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en volg Villa d’Arte