Kom jij de bloemetjes buiten zetten in Bloom Bar?

Wat hebben we het meest gemist het afgelopen jaar? Waar verlangen we het hevigst naar? Wie lukraak iemand op straat deze vragen stelt, krijgt waarschijnlijk te horen: meer écht contact, meer samen. Corona heeft impact op iedereen en misschien wel extra op ouderen, singles en alleenstaande kwetsbaren. Om de liefde, vriendschap of familiebanden een handje te helpen, opent Mooiwatbloemendoen.nl Bloom Bar. Van 27 tot en met 29 mei kunnen in een bloemenoase liefdes opbloeien. Vonken overslaan. Gesprekken beginnen, en wie weet meteen eindigen. Claim je plek en misschien je liefde in de Bloom Bar.

“Sorry!” “Ik hou van je!” “Ik heb je gemist!”

Bloemen en betekenissen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet gek dus dat we belangrijke momenten vieren met bloemen. Bloom Bar gooit eind mei alle symboliek én emoties in de mix en nodigt iedereen uit om de liefde te vieren aan een gigantische bloemrijke tafel in het hofje bij de Singelkerk in Amsterdam. Want we hebben meer bloemen, meer écht en meer liefde nodig.

In de datezone

Ben je op zoek naar liefde, een gesprek, wil je die vriendschap weer nieuw leven inblazen? Kom dan naar Bloom Bar en meld je aan bij een van onze charmante hosts. Na een korte intake word je geplaatst bij de bloem die past bij jouw wens. Alle bloemen, en dat zijn er niet een paar, trust us, hebben een symbolische betekenis. Op zoek naar liefde? Dan krijg je een plekje bij de vurige rode roos. Toch liever een maatje? Dan is de gele zonnebloem jouw bestemming aan de tafel. En ja, ook voor avontuur of een goed gesprek kun je aan tafel terecht, bijvoorbeeld bij de calla en de pioen. Voor de twijfelaars: nee, het is niet een clichématig datingprogramma. Het is wel een bloeiend hof waar ontmoetingen plaatsvinden. En niet alleen jij kunt je aanmelden, want als je vindt dat je vriend, oma, buurman of neef ook wat liefde of aandacht kan gebruiken, neem die dan vooral mee. En laat de rest maar aan het lot in de Bloom Bar over.

OPEN: donderdag 27 mei tot en met zaterdag 29 mei 2021

Van 12.00 tot 20.00 uur (do/vr) en van 12.00 tot 18.00 uur (za)

Locatie: Singelkerk, Herengracht 431 te Amsterdam

*Bloom Bar houdt alle corona maatregelen in acht die op dat moment gelden.

0 replies on “Kom jij de bloemetjes buiten zetten in Bloom Bar?”