Grease Drive-In Film & Diner – unieke beleving van Cinema Culinair in Utrecht
Deze zomer brengt Cinema Culinair een spectaculaire primeur naar Nederland: de Grease Drive-In Film & Diner in de iconische Werkspoorkathedraal in Utrecht. Op 18 en 19 juli beleef je de filmklassieker Grease als nooit tevoren – vanuit je eigen auto én met een all-American diner dat volledig is afgestemd op de scènes uit de film. Wanneer Danny een hap neemt, doe jij dat ook.
Olivia Newton John en John Travolta, still uit Grease (1978)
Het terrein wordt omgetoverd tot een jaren ’50 American diner, compleet met rollerskate disco, smashburgers, arcadekasten en milkshakes. Het diner, samengesteld door een rock-‘n-roll chef, bestaat uit meerdere gangen vol nostalgie en knipogen naar het verhaal en tijdsbeeld van Grease. Denk aan zoete Twinkie cake rolls, juicy burgers en klassieke shakes – allemaal op het juiste filmische moment geserveerd.
Cinema Culinair is al jaren bekend in Nederland en België met culinaire filmervaringen van titels als Chef, Ratatouille en The Menu. Met deze nieuwe drive-in editie van Grease lanceren ze hun grootste concept ooit, waarbij smaak, beeld en muziek perfect samenkomen voor een onvergetelijke avond.
Grease Drive-In Film & Diner
Locatie: Werkspoorkathedraal, Utrecht
Data: vrijdag 18 & zaterdag 19 juli
Tijd: 19:00 – 00:30
Tickets: vanaf € 69,95 (film + diner), of € 29,95 per auto (excl. diner)
Louis Vuitton kondigt de komst aan van een nieuwe ruimte in Shanghai die retail, Le Café Louis Vuitton en een Louis Vuitton Visionary Journeys tentoonstelling combineert binnen de gevel van een boot. Als een eigentijds eerbetoon aan de oorsprong van reizen, haalt “The Louis” inspiratie uit Louis Vuitton's 19e-eeuwse geschiedenis van het maken van reiskoffers voor transoceanische reizen, terwijl het de havencultuur van Shanghai weerspiegelt als de “Poort naar het Oosten”.
Voeding met impact: Hotel Krallerhof lanceert Longevity-menu
In Hotel Krallerhof in Leogang krijgt gastronomie een nieuwe dimensie. Met het gloednieuwe Longevity-menu brengt dit vijfsterrenhotel smaak en wetenschap samen in één bord. De gerechten zijn ontwikkeld om cellulaire gezondheid te stimuleren, ontstekingen te remmen en het microbioom te versterken – zonder concessies aan smaak. Gasten kiezen bewust uit een aanbod dat gebaseerd is op de nieuwste inzichten in mitochondriale geneeskunde en darmgezondheid. Industrieel bewerkte ingrediënten worden vermeden; in plaats daarvan domineren lokale producten, plantaardige eiwitten en zachte bereidingswijzen.
Het sombere zomerweertje nu alweer zat? De luxury travel experts van Perowne International, selecteerden voor ons de beste beachclubs rond de Middellandse Zee. Denk: gekoelde witte wijn, dampende spaghetti vongole, wegdoezelen op een ligbed en dobberen in een azuurblauwe zee. Als er iets beters bestaat, hoef ik het eigenlijk niet te weten. Vijf plekken waar we liever vándaag nog zouden zijn.