Koper tegen Covid

Een mondneusmasker dat een week lang veilig hergebruikt kan worden. Waarbij steriliseren niet nodig is en dat zowel de gebruiker als de omgeving beschermt tegen COVID-19. Het kan met koper. Het Copper Inside® mondneusmasker is een EU-gecertificeerd en gepatenteerd product met koperoxide dat virusdeeltjes in minder dan een minuut elimineert en dat blijft doen.

Het masker kan daardoor tot wel vijftig uur herhaaldelijk worden gedragen, zonder tussentijds te wassen. De zalmroze keur ontstaat door de kleine hoeveelheid koperdeeltjes die in het mondkapje zijn verwerkt. De virusdodende eigenschappen verminderen niet, het masker is aan vervanging toe als het is beschadigd of niet meer volledig aansluit op het gezicht. Het masker is reeds een groot succes in veel Europese landen en is zowel ideaal voor mensen met een contactberoep, als door iedereen in ons land.

Virusdeeltjes onschadelijk gemaakt

Koperoxide wordt al sinds de oudheid gebruikt om te beschermen tegen ziektekiemen. Het bestaan van virussen en bacteriën was toen misschien nog niet bekend, maar de desinfecterende werking van koper wel. COVID-19 kan dagenlang standhouden op plastic of metaal, maar valt snel uit elkaar op koperen oppervlakken . Koper blaast de virusdeeltjes als het ware uiteen, waardoor ze onschadelijk worden gemaakt. Het is van nature aanwezig in het menselijk lichaam, waar het beschermt tegen infecties Copper Inside® mondneusmaskers zijn zeer effectief, veilig in gebruik en door de gebruikte stoffen is ademhalen door het mondkapje gemakkelijk. Daarnaast voorkomen deze maskers dankzij de antibacteriële werking tevens huidirritatie, zoals acne, jeuk en eczeem – ook wel bekend als maskné.

Uniek filtersysteem

Het Copper Inside® mondneusmasker werkt met een uniek drielaags filtersysteem. De buitenste laag voorkomt o.a. het binnendringen van druppeltjes van bijvoorbeeld niezen. De gesponnen gebonden niet-geweven stof bevat microscopisch kleine polymeren van koperoxide die 99,9% van alle erop landende bacteriën en virussen, waaronder COVID-19, binnen een minuut elimineren. De middelste laag is een smeltgeblazen niet-geweven stof die als filtratielaag kleine deeltjes vasthoudt die door de buitenste laag heen komen en tegelijkertijd de stroom van deeltjes naar buiten voorkomt. De binnenste laag is ontworpen om vocht te absorberen en deze gesponnen gebonden niet-geweven stof bevat ook weer microscopisch kleine polymeren van koperoxide, om eventueel uitgeademde bacteriën en virussen onschadelijk te maken. 

Prijs & verkrijgbaarheid

Het Copper Inside® mondneusmasker is geschikt voor zowel gebruik door zorgmedewerkers als door alle andere inwoners in ons land. Zolang het masker onbeschadigd is, kan het probleemloos worden gedragen en biedt het volledige bescherming, zonder sterilisatie. Het is verkrijgbaar bij drogisterij en  apotheek voor de advies consumentenprijs van € 29,95 per vijf.

De Copper Inside® mondneusmaskers worden in Nederland exclusief gedistribueerd door TS Health Products. 

0 replies on “Koper tegen Covid”