Binnen 28 dagen fit

 
De coronacrisis heeft de leefstijl van de meeste Nederlanders niet gunstig beïnvloed. Ruim eenderde beweegt minder sinds de lockdown, velen hebben meer last van stress en het overgrote deel heeft zijn eetgedrag niet aangepast. Aldus marktonderzoekbureau Ipsos. De verleiding om te gaan snacken, fastfood en troostvoer te consumeren is groot tijdens deze pandemie. Dit eetgedrag kan leiden tot een verlaging van de weerstand en mensen voelen zich minder fit en gezond. Ekomenu & Diabetes Fonds lanceren daarom nu een uniek programma: binnen 28 dagen fit.

Voel Je Lekker Energiek

Het Diabetes Fonds en Ekomenu hebben de handen ineengeslagen en hebben een uniek programma ontwikkeld: ‘Voel Je Lekker Energiek – 28 dagen programma’. Het helpt jong en oud binnen een maand beter in het leven te staan. Fitter.

Het programma start op 1 februari 2021. Deelnemers ervaren hoe ze ongezonde routines kunnen doorbreken door een gezond eetpatroon leuk en toegankelijk te maken. 

 ‘Voel Je Lekker Energiek programma’ in het kort. Alle deelnemers ontvangen: 


• Een E-boek met recepten, adviezen en veel inspiratie om gezonder te gaan leven
• 4 weekmenu’s met gezonde ontbijt, lunch en diner recepten mét boodschappenlijstjes
• Wekelijks toegang tot een online vragensessie met diëtisten
• Toegang tot de besloten Facebookgroep: ‘Voel Je Lekker Energiek’. 
• Interactieve uitdagingen om gezonder te eten, meer te bewegen en lekker te ontspannen
• Diverse kook- en beweegworkshops
• Deelname aan de Persoonlijke Gezondheidscheck t.w.v. € 16,95

De deelnamekosten zijn laag

Voor slechts € 34,95 ben je deelnemer. De helft van dit bedrag gaat naar het goede doel het Diabetes Fonds. Zij gebruiken het bedrag om onderzoek te financieren naar de genezing van diabetes.

Direct inschrijven?

Inschrijven voor het Voel Je Lekker Energiek programma doe je door de klikken op deze link. De inschrijving is gestart en loopt tot en met 28 januari. Dus wacht niet te lang.