Altijd zuivere en schone lucht in huis

Zuivere lucht is belangrijk. Niet alleen buiten, óók in huis. Daarom introduceert Samsung een gloednieuwe line-up stijlvolle en slimme luchtreinigers. Zo kun je ze onder meer op afstand bedienen met een app. Het geluidloze topmodel van de nieuwe line-up is de premium ontworpen CubeTM AX47. De nieuwe luchtreinigers zijn vanaf juli verkrijgbaar in Nederland.

Altijd gefilterde lucht dankzij drielaags filtersysteem
De nieuwe luchtreinigers zuiveren de lucht dankzij een drielaags filtratiesysteem. Ten eerste onttrekt het wasbare filter grote stofdeeltjes, zoals pollen en huidschilfers van huisdieren, uit de lucht. Ten tweede verwijdert het koolstoffilter verschillende potentieel gevaarlijke gassen, zoals formaldehyde, tolueen, ethylbenzeen en styreen1 uit de lucht. Tot slot verwijdert een ultrafijn HEPA-filter 99,97% van de meest minuscule stofdeeltjes (tot 0,3µm, vergelijkbaar met de dikte van spinrag)2 uit je huis.

Slimmer dan ooit
De nieuwe modellen zuiveren lucht slimmer, sneller en efficiënter dan ooit. Zo sporen de geavanceerde sensorsystemen vervuilde lucht op en kun je op de displays eenvoudig de informatie over de luchtkwaliteit in jouw huis aflezen. Ook is het mogelijk om de nieuwe luchtreinigers op wifi aan te sluiten. Op die manier kun je altijd en overal de luchtkwaliteit in jouw huis checken én de reiniger op afstand bedienen met de SmartThings-app.

Air Purifier CubeTM AX47
De CubeTM AX47 is hét topmodel. Het is ‘s werelds eerste luchtreiniger met het Wind-Free™-systeem. De Cube is geluidloos en laat je geen spoortje van luchtstroom waarnemen. Het modulaire design maakt het eenvoudig twee of meer Cubes te combineren. Elke unit heeft een eigen dockingstation, Laser PM-sensor en numeriek display. De sensor monitort continu de luchtkwaliteit en spoort zelfs vervuilde stofdeeltjes kleiner dan 1,0 µm op. Op het display kun je in detail het luchtvervuilingsniveau bekijken en de totale luchtkwaliteit aflezen aan de hand van een vierkleurenindicator.

Verkoopadviesprijs € 899

Air Purifier AX60
De AX60 is uitgerust met slimme technologieën en zorgt in een razend tempo voor schone lucht. Hij maakt gebruik van drie luchtstromen aan de bovenkant en zijkanten. Zo wordt schone lucht in meerdere richtingen verspreidt. De luchtreiniger heeft daardoor een breder bereik en zuivert de lucht extra snel. De sensor detecteert de kleinste stofdeeltjes in de omgeving. Op het scherm en via de SmartThings app kun je in één oogopslag de luchtkwaliteit aflezen.

Verkoopadviesprijs € 449

Air Purifier AX40
Met de AX40 controleer je dankzij de stof- en luchtsensoren eenvoudig de luchtkwaliteit in je huis. De informatie wordt weergeven op de monitor en indien nodig wordt het luchtzuiveringsproces automatisch geoptimaliseerd. De AX40 heeft een stijlvol design en past daardoor in elk sfeervol en knus interieur. Dit blijft niet onopgemerkt: het model werd al bekroond met een IF Design Award. De Air Sensing Light vult jouw kamer met zacht en rustgevend licht. Bovendien is de AX40 perfect voor gezinnen met kinderen vanwege de gestroomlijnde en ronde vormen.

Verkoopadviesprijs  € 349

Air Purifier AX34
De AX34 heeft een aantal handige functionaliteiten waardoor je de luchtreiniger eenvoudig kunt bedienen. Zo zit er een slaapstand op, waarmee je comfortabel van je rust kunt genieten. Net zoals bij de andere luchtreinigers detecteren de sensoren van de AX34 stof en gassen en kun je de luchtkwaliteit in je woning met de vierkleurenindicator controleren. Je hoeft slechts periodiek het wasbare filter eruit te halen en schoon te maken. Bovendien is de AX34 voorzien van het HEPA-filtersysteem. Dit systeem heeft een twee-in-één-functie: het zuivert lucht en gaat met de neutralistiefunctie onaangename geuren tegen.

Verkoopadviesprijs € 299

Inspelen op toenemende vraag

‘We weten allemaal dat zuivere lucht belangrijk is voor onze gezondheid’, vertelt Saskia Soeterbroek, hoofd productmarketing huishoudelijke apparaten van Samsung Nederland. ‘Steeds meer mensen zijn bezorgd over het inademen van lucht die vervuild is, bijvoorbeeld met chemicaliën, fijnstof, pollen of schadelijke gassen. Met de nieuwe line-up luchtreinigers spelen we in op de toenemende vraag naar zuivere lucht in huis. Dankzij de innovatieve technologieën hebben de nieuwe luchtreinigers een uitstekend zuiveringssysteem en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk.’

Meer weten? Klik hier.

0 replies on “Altijd zuivere en schone lucht in huis”