Roam free!

Sonos Roam is een draagbare smart speaker die zowel thuis als buiten de deur altijd geweldig geluid produceert. Het krachtige, aanpasbare geluid overtreft alle verwachtingen voor een speaker van zijn formaat. Hij kan thuis via wifi worden verbonden met je Sonos-systeem en schakelt automatisch over naar bluetooth als je de deur uitgaat. De moeiteloze installatie en bediening en nieuwe slimme functies maken het makkelijker dan ooit om overal van muziek en meer te genieten. Roam weegt nog geen 450 gram en het elegante, duurzame design is ideaal voor in huis, de tuin of waar je ook gaat.


Roam is verkrijgbaar in Shadow Black en Lunar White. Dankzij de driehoekige vorm en het zachte profiel pak je hem makkelijk vast en staat hij mooi in elk interieur. De speaker combineert elegantie met duurzaamheid, is stofbestendig en volledig waterdicht en heeft een – grondig geteste – IP67-rating. De siliconen einddoppen beschermen tegen vallen en stoten. Roam is klaar voor elk avontuur met tot 10 uur continue afspeeltijd met één lading. Bovendien behoudt de batterij 10 dagen zijn lading als de speaker niet wordt gebruikt. Opladen kan met de meegeleverde USB-C-kabel, maar kan ook door verbinding te maken met de – apart verkochte – speciale magnetische draadloze oplader van Sonos, of een draadloze Qi-gecertificeerde oplader. 

Dankzij het compacte formaat past Roam in elke tas of het kleinste hoekje van je huis. Luisteraars kunnen Roam verticaal neerzetten zodat hij nauwelijks ruimte inneemt of horizontaal plaatsen voor extra stabiliteit op oneffen oppervlakken buiten de deur. Zelfs de verpakking laat maar een kleine voetafdruk achter; die is gemaakt van 100% duurzaam geproduceerd papier met een nieuw ontwerp dat het gebruik van inkt beperkt.

Verkrijgbaar voor € 179 onder meer via sonos.com

0 replies on “Roam free!”