Nu met gratis headset cadeau: Sony Xperia 10 II

De Sony Xperia 10 II met een 21:9 OLED-scherm is vanaf vandaag verkrijgbaar via diverse operators in de Benelux. Consumenten ontvangen tijdelijk een gratis Sony WI-C310 bluetooth headset cadeau. De lichtgewicht Xperia 10 II is zo ontworpen dat je hem zorgeloos kunt gebruiken. Hij heeft een IP65/68-certificering voor water- en stofbestendigheid, is voorzien van duurzaam Corning® Gorilla® Glass 6 en een lange batterijduur.  De functie met meerdere vensters biedt nieuwe manieren om uw smartphone te gebruiken, terwijl het bekijken van inhoud een genot is dankzij een filmisch 21:9 OLED-breedbeeldscherm van 6 inch2. De nieuwe camera met drie lenzen biedt nog meer mogelijkheden voor creatieve vrijheid voor foto’s en video’s,

21:9 OLED-breedbeeldscherm voor beter entertainment

De Xperia 10 II een 6-inch 21:9 Wide OLED scherm gebaseerd op de Triluminous-technologie van Sony BRAVIA tv’s. Dit 21:9 beeldscherm garandeert een optimale kijkervaring en biedt natuurlijk ogende kleuren en diepere zwarttinten. Het 21:9-scherm tilt ook gaming naar een hoger niveau en zorgt voor hoogwaardige grafische prestaties en een breder gezichtsveld bij veel mobiele games.

Leg elk moment vast met de nieuwe camera met drie lenzen

De Xperia 10 II heeft een camerasysteem met drie lenzen: een 26mm groothoek (12MP), 52mm telefoto (8MP) en 16mm ultragroothoek (8MP). Dankzij de verbeterde kleurenreproductie is het eenvoudig om scherpe foto’s maken met vooraf vastgelegde instellingen. Zo is er een Food-, Portret- en Nachtmodus, om zelfs in omstandigheden met weinig licht hoogwaardige beelden te maken. Ook biedt dit toestel 21:9-functies voor foto’s en video’s in 4K.

Robuuste smartphone in een compacte en lichtgewicht behuizing

Het toestel is 69 mm breed en weegt 151 gram en is uitgerust met Android 10 en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Hij is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 369. Consumenten ontvangen een gratis WI-C310 bluetooth headset t.w.v. € 50 cadeau zolang de voorraad strekt.