Ik ga op reis en neem mee: de Cat S52


De Cat S52 is een Android-smartphone ontworpen volgens militaire standaard bedoeld om de zwaarste omstandigheden te overleven, maar dan verpakt in een broekzakvriendelijk design met een ongekend goede camera. Daarmee is het de ultieme telefoon voor al je reizen, citytrips en outdoor-avonturen van deze zomer. De Cat S52 weegt slechts 210 gram en is 9.69mm dun: daarmee is hij slanker dan veel gewone, breekbare smartphones met een beschermhoesje. De rand van aluminium en stevige antislip-achterzijde van TPU beschermen de behuizing en zorgen voor een tijdloze look.


Ondanks het elegante design kan de Cat S52 de zwaarste omstandigheden aan: hij overleeft vallen van 1,8 meter op harde ondergrond, is zand-, stof- en waterproof en extreem hoge en lage temperaturen, trillingen en zout water zijn geen probleem. Dankzij het display met Gorilla Glass 6 beschadig je nooit meer je scherm. En mocht dat onverhoopt wel gebeuren, valt die bij Cat phones ook onder de garantie.
De Cat S52 beschikt over een 12MP dual pixel Sony-camera met snelle en accurate focus en goede prestaties bij weinig licht, dankzij de f/1.8 diafragma en 1.4µm pixelgrootte. Samen met de multi-frame beeldverwerkingssoftware zorgt dit voor een fotokwaliteit die ongekend is voor een ‘rugged’ smartphone.

De consumentenadviesprijs is € 379. Verkrijgbaar op catphones.com en bij Belsimpel.

0 replies on “Ik ga op reis en neem mee: de Cat S52”