Houd je zwangerschap in de gaten

Garmin biedt nu ook zwangerschapsmonitoring, een functie waarmee moms-to-be inzicht krijgen in hun zwangerschap, naast data over hun gezondheid, welzijn en activiteiten.

Via de Garmin Connect™ app en een compatibele Garmin smartwatch kunnen vrouwen zwangerschapsgerelateerde symptomen registreren, de bewegingen van de baby volgen, aanpasbare reminders instellen, oefeningen en voedingstips ontvangen en nog veel meer. Zwangerschapsmonitoring is de nieuwste innovatieve gezondheidsfunctie – ontwikkeld door vrouwen, voor vrouwen.

Sporten tijdens zwangerschap

Voor vrouwen die tijdens hun zwangerschap blijven sporten, biedt Garmin Connect extra manieren om de instellingen binnen de app en de ondersteunde apparaten aan te passen, inclusief de mogelijkheid tot het pauzeren van hun trainingsstatus. Dit is handig aangezien de status vaak zal afnemen met de verhoogde hartslag en het bloedvolume dat met de zwangerschap gepaard gaat. Daarnaast kun je de dagelijkse hydratatiedoelen aanpassen en hoge hartslagwaarschuwingen inschakelen voor activiteiten. Hierdoor kunnen gebruikers hun hartslag controleren en zich aan de aanbevelingen van hun artsen kunnen houden.

De zwangerschapsmonitoring kan worden geactiveerd in de Garmin Connect app op een compatibele smartphone in de menstruatiecyclus-functie, zodat vrouwen gemakkelijk de overgang kunnen maken van het bijhouden van hun cyclus naar het bijhouden van een huidige zwangerschap. De functie is beschikbaar voor veel van Garmin’s best verkochte wearables, waaronder de Venu®, vívoactive®, Forerunner® en fēnix® via de Connect IQ store. Zwangerschapsmonitoring is daarnaast ook beschikbaar op de vívomove® serie via de Women’s Health Tracking widget.

Belangrijkste kenmerken

  • Voer de uitgerekende datum in en volg de voortgang van de zwangerschap. De grootte van de baby wordt vergeleken met groenten en fruit voor een herkenbare vergelijking.
  • Leer hoe de conditie- en prestatiemetingen fluctueren tijdens de zwangerschap, pas de hartslagwaarschuwingen aan, controleer de hydratatie of pauzeer zelfs de trainingsstatus volledig.
  • Ontvang informatie over te verwachten symptomen en voedingstips. Je kunt er ook voor kiezen om wekelijks aanbevelingen voor gewichtstoename te ontvangen.
  • Maak op maat gemaakte herinneringen die direct af te lezen zijn op de compatibele smartwatch om water te drinken, symptomen te registreren, bekkenbodem-oefeningen te doen en nog veel meer.
  • Houd handmatig meer dan 30 symptomen, drie soorten bewegingen van de baby, bloedglucosewaarden, notities en meer bij. Een samenvatting van deze gegevens is beschikbaar om ze gemakkelijk te kunnen delen tijdens controles.
  • Gebruik de Pregnancy Tracking Connect IQ™ app om deze informatie van een compatibele smartwatch gemakkelijk en discreet op te slaan en te bewaren.
  • Met de Contraction Timer Connect IQ app kunnen moeders en hun partners de duur en frequentie van de weeën bijhouden vanaf een compatibele Garmin smartwatch.

Over Garmin

Al meer dan 30 jaar kenmerkt Garmin zich als voorloper op het gebied van GPS navigatie, draadloze apparaten en applicaties. Garmin ontwikkelt producten voor mensen met een actieve levensstijl en richt zich daarbij op vijf bedrijfsdivisies: automotive, luchtvaart, fitness, marine en outdoor recreatie.