Bowers & Wilkins’ Zeppelin is back

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins brengt de iconische Zeppelin terug. Dit ultieme iPod-dock, voor het eerst geïntroduceerd in 2007, is compleet vernieuwd. Beter geluid, een stijlvol uiterlijk en slimme functies: klaar om hi-res geluid te streamen in je woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Met de bijbehorende Bowers & Wilkins Music App heb je ook direct toegang tot je favoriete muziek en streamingdiensten.

De Zeppelin is ontworpen met geweldige geluidsbeleving in gedachte. In de slanke behuizing vind je grote (subwoofer), middelgrote (mid-range) en kleine (tweeters) drivers terug, die zorgen voor een ultieme mix van hoge-, middel- en lage tonen. Dat garandeert altijd loepzuiver geluid op de manier zoals de artiest het bedoeld heeft; of je nou houdt van old-skool hiphop of meeslepende operastukken. Zo vul je een hele kamer met het allerbeste geluid.

Zeppelin Midnight Grey

Verbonden, slim & intuïtief

Via de Bowers & Wilkins Music App heb je direct toegang tot een groot aantal streamingdiensten zoals Spotify, Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL en TuneIn. Door de ingebouwde AirPlay 2 en Bluetooth functies, is de speaker geschikt voor zowel iOS- als Android-gebruikers. Begin 2022 wordt een upgrade van het digitale ‘brein’ een multi-room functie geïntroduceerd. Die maakt het mogelijk om de Zeppelin te koppelen aan andere slimme speakers, zoals andere Zeppelins of de Formation-reeks van Bowers & Wilkins. 

Verkrijgbaar in donker- en lichtgrijs voor € 799

0 replies on “Bowers & Wilkins’ Zeppelin is back”