Villa d’Arte’s beleggingsexpert ontvangt prestigieuze prijs

De lezers van Cash en Cashcow hebben Martine Hafkamp, columnist van Villa d’Arte, de prestigieuze Cashcow Award voor Beste Beleggingsexpert toegekend. In reactie hierop geeft zij dan dat het door corona voor iedereen een ander jaar is dan anders dus dan is zo’n publieksprijs extra speciaal.

Drs. Martine Hafkamp, naast onze columnist, Algemeen Directeur senior vermogensbeheerder bij Fintessa Vermogensbeheer: ‘Het is een bevestiging dat mijn collega’s en ik een rots in de branding kunnen zijn in deze tijden van onzekerheid. Het beleggingsverhaal dat ik vertel moet voor iedereen begrijpelijk zijn. Als vermogensbeheerder is het je taak om door de waan van de dag heen kijken. Wat zie je nu gebeuren en wat zijn bedrijven die daar hun voordeel mee kunnen doen? En, wat misschien nog wel belangrijker is: waar moet je niet in beleggen? Dat probeer ik vervolgens zo duidelijk mogelijk uit te leggen en het is heel fijn om met zo’n prijs te ervaren dat dat gewaardeerd wordt. Daarom heel veel dank aan iedereen die op mij gestemd heeft en ik ga m’n best doen de prijs eer aan te doen.’

Over Martine Hafkamp

Drs. Martine Hafkamp RBA oprichter, eigenaar en algemeen directeur
van Fintessa Vermogensbeheer in Baarn, een van de grotere zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.
Martine is als vermogensbeheerder en beursanalist onder andere
te horen en te zien bij BNR, Business Class, DFT TV, NPO Radio 1
en RTLZ. Martine is Senior Vermogensbeheerder en als Register
Beleggingsanalist opgenomen in het register van de CFA Society
VBA Netherlands. Zij is meervoudig winnaar van de Gouden
Stier, de Oscar van de financiële wereld.

In de komende Villa d’Arte weer nieuwe tips van De Beste Beleggingsexpert!