Parttime Conciërge & Home Managementservices

Welcome Home introduceert Conciërge & Home Managementservices voor executives, drukbezette moeders, pas verhuisde expats en eigenaren van een pied-à-terre of beleggingspand in Amsterdam. Deze ontzorgservice draait om het leveren van parttime Conciërge & Home Managementservices, met de flexibiliteit van enkele uren per week tot het volledig ontzorgen van een huis(houden).

In wereldsteden als New York en Londen maken drukbezette zakenmensen, expats en vermogende families al gretig gebruik van Home Managers en Personal Conciërges voor meer rust in hun privéleven, zeker als men op meer dan één plek woonachtig is of een meer dan drukke baan of sociaal leven heeft. In Nederland is dit gegeven vrij nieuw, terwijl we tijdens de Coronaperiode meer dan ooit geconfronteerd zijn met de worsteling om een gezonde privé-werkbalans te houden. ‘Wij springen daar op in’, vertelt Stephanie Broeke, founder van Welcome Home.

Laat uw leven niet bepalen door bijzaken

Wij vinden dat ambitie niet ten koste hoeft te gaan van comfort. Ons doel is simpel: uw leven ontdoen van plichtmatige routine en ruimte en tijd vrijmaken in uw schema voor dingen die belangrijk voor u zijn. Of dit nu uw werk, gezin of hobby is. Wij zorgen dat praktische zaken in en om het huis uit handen worden genomen. Denk aan boodschappen doen bij uw favoriete speciaalzaken, uw eeuwige ‘to-do-list’ wegwerken, de juiste oppas regelen, zorgdragen voor alle zaken in huis als u niet in het land bent, uw verjaardagsborrel regelen van A tot Z, spullen ophalen bij de stomerij of apotheek, de hond verzorgen als u een weekend weg bent of tijdelijk helpen met uw huishoudelijke en administratieve zaken tijdens een hectische periode – wij doen wat u wilt op de manier die u wenst. ‘Vaak is er geen gebrek aan geld, maar wél aan tijd – tijd is een luxegoed geworden’, geeft Broeke aan. Dankzij een netwerk van gespecialiseerde serviceverleners, betrouwbare Home Assistants en eerdere ervaring met dienstverlening voor meer vermogende expats beschikt Welcome Home over de juiste ingangen en zorgen we ervoor dat cliënten altijd de juiste hulp krijgen of zaken vakkundig worden opgepakt’, vertelt Broeke.

Resident Conciërge voor vastgoedprofessionals en VVE’s

Daarnaast heeft Welcome Home ook een App ontwikkeld voor vastgoedprofessionals, projectontwikkelaars en VVE’s van (kleinschalige) woon- en werkcomplexen in Amsterdam, Amstelveen en Den Haag. Deze virtuele Resident Conciërgeservice versterkt een vijfsterren woon- en/of werkbeleving d.m.v. het inzetten van een vijfsterren conciërgeservice, zonder dat hier een receptiefunctie voor nodig is. Een absolute meerwaarde voor uw pand, de bewoners of werknemers.

0 replies on “Parttime Conciërge & Home Managementservices”