Feestdagen 2025 bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky
Speciaal voor de feestmaand combineert Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam tot 4 januari gastronomie met een sfeervolle wintersetting in de Wintertuin, The White Room, Grand Café Krasnapolsky en The Tailor Bar en speciale programma's. Gasten kunnen kiezen uit kerstdiners, kerstbrunches, afternoon teas, feestelijke cocktails, spa ervaringen en elegante oudjaarsarrangementen.
De Wintertuin
The Cake Room en de Adventskalender
Vanaf 1 november presenteert The Cake Room een selectie feestelijke creaties voor Sinterklaas, kerst en oudjaarsavond. De populaire adventskalender gevuld met bonbons is reeds verkrijgbaar en brengt dagelijks een moment van zoet vakmanschap. grandcafekrasnapolsky.nl/events/the-cake-room-chocolates-festive-season
Festive Afternoon Tea in het Grand Café
Van 19 december tot en met 4 januari biedt Grand Café Krasnapolsky een Festive Afternoon Tea met patisserie, hartige lekkernijen en theepairings. De Imperial optie met champagne is eveneens beschikbaar. De nieuwe entree vanaf de Dam opent in december en maakt het Grand Café nog toegankelijker voor gasten.
Cocktails en kerstsfeer in The Tailor
Tijdens december staan er in The Tailor extra feestelijke cocktails op het menu. De bar serveert passende bites en biedt een intieme setting voor winteravonden in het centrum van Amsterdam.
Kerstbrunches en diners in Wintertuin en Grand Café
De historische Wintertuin serveert op 21, 25 en 26 december een kerstbrunch met live cooking stations, internationale gerechten en entertainment. Meer informatie en reserveringen: wintergardenamsterdam.com
Op kerstavond en beide kerstdagen presenteert het Grand Café een viergangenmenu met klassieke feestdagensmaken en optioneel wijnarrangement. Voor €129 p.p. met een optioneel wijnarrangement van €49. Kinderen tot 12 jaar genieten van een aangepaste versie voor de helft van de prijs. Meer informatie en reserveren: grandcafekrasnapolsky.nl
Michelinster beleving in The White Room
The White Room biedt een vijfgangen kerstdiner en op 26 december een Michelin kerstbrunch in shared dining vorm met champagne en kaviaar (€ 139 per persoon).
Voor oudjaarsavond is er een zesgangen sterrendiner met optioneel wijnarrangement. € 295 per persoon. Optioneel begeleidt door een prachtig wijnarrangement voor € 185 per persoon. Meer informatie en reserveren: restaurantthewhiteroom.com
Oudjaarsavond in hartje Amsterdam
De Wintertuin organiseert 31 december een viergangen nieuwjaarsdiner met livemuziek. € 245 per persoon inclusief wijnarrangement. Kinderen tot 12 jaar genieten van een aangepaste versie voor de helft van de prijs. (Optioneel kan je daarna bij de NYE Party in het Grand Café aansluiten voor € 60 per persoon). Aansluitend is er een feestelijke NYE Party in het Grand Café. € 149 per persoon. Dresscode: glitter en goud.Weet je nog niet wat je wilt doen? The Tailor Bar verwelkomt (spontane) gasten met een cocktailparty, DJ en countdown. Entree € 25 vanaf 20 uur. Zonder reservering mogelijk.
Festive Dinner Wintergarden
Red curry_GreenApple Gooseliver ButterMilk
Stijlvol proosten in The White Room
Anantara Spa en Elemis x Aston Martin
In december introduceert de Anantara Spa twee exclusieve Elemis behandelingen met een limited edition gift set. De Radiant Escape facial biedt directe glow en verjonging, terwijl de Energising Retreat gezichtsversteviging en nieuwe energie geeft.
Feestdagen arrangements
Het hotel biedt diverse overnachtingsarrangementen met ontbijt, spa voordelen en een viergangendiner voor twee. Gasten kunnen kiezen uit kerst of oud en nieuw arrangementen voor een complete winterbeleving in Amsterdam.
Tobias Camman en Camiel Kesbeke introduceren de Dikke Pickle bij Crisp
De Nederlandse borrelplank krijgt een broodnodige upgrade. Geen kaasprikkers of droge leverworst meer, maar een smaakvolle revolutie dankzij de Dikke Pickle, de nieuwste creatie van wijnkenner Tobias Camman en augurken-kroonprins Camiel Kesbeke. Samen met boodschappen-app Crisp brengen zij een serie bovengemiddeld lekkere borrelrecepten, met als hoofdrolspeler een augurk die smaakt als een Elzasser wijn.
Tijdens de We’re Smart Awards 2025 in Londen zijn Nederlandse chefs groots in de prijzen gevallen. Restaurant Flore in Amsterdam, onder leiding van chef Bas van Kranen, stijgt naar de derde plaats in de Top 10 van beste groenterestaurants ter wereld. De titel van Beste Groenterestaurant ter Wereld blijft in handen van El Invernaderoin Madrid, met chef Rodrigo de la Calle.
Louis Vuitton presenteert feestelijke creaties en Tea Time door Maxime Frédéric
Dit feestseizoen onthult Louis Vuitton een reeks gastronomische meesterwerken van Maxime Frédéric, die onlangs werd uitgeroepen tot ’s werelds beste patissier 2025. In zijn atelier aan de rue du Pont Neuf creëert hij verfijnde lekkernijen die vakmanschap en creativiteit verenigen – van vernieuwde kerstklassiekers tot een luxueuze afternoon tea.