Steun het Rode Kruis met deze gekleurde bracelet

Vanuit huis zien we de beelden dagelijks op televisie en online. Wereldwijd zetten zorgverleners zich elke dag keihard in voor ons. Dat belangrijke werk verdient niet alleen een applaus. TI SENTO – Milano geeft het Nederlandse Rode Kruis een extra steuntje in de rug. Het sieradenlabel roept haar fans op om zelf ook bij te dragen; samen kunnen we meer dan we denken.

Om deze helden wereldwijd te kunnen ondersteunen én geld in te zamelen voor het Rode Kruis, lanceert TI SENTO – Milano een speciale campagne. Bij aankoop van de gekleurde TI SENTO – Milano armband 2931TQ doneert TI SENTO – Milano een bedrag van €10,00 aan het Rode kruis voor het bestrijden van het coronavirus (COVID-19). De kleuren van deze armband dragen een sterke boodschap. De koraalrode kralen staan voor de kleur van het Rode Kruis en de gezondheidssector, het frisse turquoise herinnert ons juist aan de schoonheid van onze planeet. Draag deze gekleurde, statement armband en laat je steun zien aan de gezondheidssector!

Naast het kopen van de armband is het ook mogelijk om alleen een donatie te doen middels het donatieformulier. TI SENTO – Milano ging je al voor en trapt deze campagne af met een startdonatie van €2.000.

#TISENTOMOVEMENT #Andratuttobene

De TI SENTO – Milano Armband 2931TQ kost €69 en is hier verkrijgbaar.

0 replies on “Steun het Rode Kruis met deze gekleurde bracelet”