Reebok introduceert de Classic Leather Legacy

Op 14 augustus 2020 lanceert Reebok de Classic Leather Legacy: een easy-to-wear retromodel geïnspireerd op de historie van Reebok, met een blik op de toekomst. Met dit moderne en futuristische design is er een nieuwe klassieker geboren. Speciaal ontworpen voor de volgende generatie vormt de Classic Leather Legacy een sneaker waarmee deze generatie haar eigen legacy schrijft en de wereld haar footprint laat zien.

De Classic Leather Legacy is een eigentijdse interpretatie van de iconische Classic Leather en Aztec-modellen, waarbij de meest herkenbare elementen worden gebruikt en gecombineerd in het design van de toekomst. Zo is het bovenwerk van de schoen gemaakt van een mix aan materialen; ripstop nylon, suède en leer.

Naast de nieuwe Classic Leather Legacy, onthult Reebok de ‘Write Your Legacy’ campagne waarbij volledig gebruik wordt gemaakt van co-creatie. Samen met de Classic Collaborators, een collectief van jonge en ambitieuze artiesten uit verschillende vakgebieden, presenteert Reebok de nieuwe Classic Leather Legacy en de ‘Write Your Legacy’ stories van de geselecteerde co-creators.

De Classic Leather Legacy collectie is vanaf 14 augustus 2020 in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar via Reebok.nl.

Reebok Classic Leather Legacy € 99,95