MR MARVIS opent flagshipstore in Amsterdam

MR MARVIS introduceerde de eerste perfecte short in 2016. Sindsdien timmert het Amsterdamse merk hard aan de weg. MR MARVIS heeft een sterke online aanwezigheid in eigen land en is inmiddels ook succesvol actief in België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Nu komt daar een flagship store in Amsterdam bij. De winkelopening sluit aan op de behoefte van sommige klanten om alle typen shorts te passen, de meer dan 50 kleuren te zien en de verschillende stoffen te ervaren.

Licht, kleurrijk & tijdloos
De stijlvolle winkelinrichting – ontworpen door het gerenommeerde Standard Studio – sluit goed aan bij de merkfilosofie van MR MARVIS. Het merk richt zich op één categorie en ook het winkeldesign draait om één element. Een doorlopende verlichte buis verbindt de gehele collectie en paskamers met elkaar. Het geheel oogt opvallend licht en kleurrijk. Wie de winkel binnenstapt ervaart – ongeacht het seizoen – direct het zomerse MR MARVIS-gevoel. Het goed doordachte ontwerp is bedoeld om jaren mee te gaan, net als de tijdloze designs van alle MR MARVIS shorts én chinos.

Een broek voor elk moment
Het assortiment van MR MARVIS is anno 2020 uitgegroeid tot een veelzijdige collectie, met een broek voor elk moment. De MR MARVIS-man kan kiezen uit meerdere typen shorts, zwemshorts en sportshorts en sinds maart dit jaar is er tevens een chino: The Longs. Daarnaast biedt MR MARVIS ook shorts voor jongens van 2-14 jaar: JR MARVIS. Het volledige assortiment wordt verkocht in de nieuwe winkel aan de Oude Looiersstraat 44 in Amsterdam.

Over MR MARVIS
MR MARVIS biedt stijlvolle shorts en chinos met een ultieme fit. Het merk is in 2016 opgericht door Aafke Tuin, David Sipkens en Steven Vrendenbarg. Alle items van MR MARVIS worden met de hand gemaakt in Portugal en uitsluitend vervaardigd van premium materialen. Herkenbare kenmerken zoals de deels elastische broekband en hidden pocket vormen de basis van alle items. De stofkeuze en verdere detaillering, zoals sluiting en merkdetails, verschillen per stijl en zijn afgestemd op het draagmoment van de broek. Het resultaat: een veelzijdige collectie, met een broek voor elk moment.

MR MARVIS is verkrijgbaar via mrmarvis.com en in de nieuwe flagship store aan de Oude Looiersstraat 44 in Amsterdam.

0 replies on “MR MARVIS opent flagshipstore in Amsterdam”