LEVI’S® x LEGO®: draagbare kunst

Wie heeft er nu geen leuke LEGO-herinnering uit zijn of haar kindertijd?  LEGO, het ultieme platform voor creatief experimenteren en ontwikkelen en Levi’s, het iconische jeansmerk hebben samengewerkt voor een  Levi’s x LEGO-collectie waarin zelf-expressie voorop staat. De collectie is beschikbaar vanaf 1 oktober in geselecteerde Levi’s stores en online via levi.com.

Exclusief voor de collectie, zijn de hierin opgenomen stukken voorzien van de allereerste flexibele LEGO®-basisplaat, een buigzaam LEGO siliconenpaneel waarop met LEGO DOTS iedereen zijn eigen ontwerp kan maken. De op het kledingstuk genaaide baseplate  zal beschikbaar zijn als een aanpasbare patch op een vintage stonewash Levi’s® Trucker Jacket, een Dad Crop Trucker Jacket, 501® ’93 Straight Jeans, en een reeks van hoodies, crewneck sweatshirts, en accessoires. De kledingstukken uit de collectie worden geleverd met een Levi’s® en LEGO® Group branded bag van 110 LEGO® DOTS, voor zelfexpressie met eindeloze mogelijkheden. Grafische t-shirts met unieke co-branded graphics – maar zonder baseplate – maken ook deel uit van de collectie.

LEGO-elementen komen ook voor in de productdetails van de collectie, inclusief primaire gekleurde schachtknopen in geel, rood, groen, blauw, wit en zwart. De Levi’s standaard lederen patch is ook omgezet naar een flexibele rode LEGO patch.

Voor meer informatie klik hier.

0 replies on “LEVI’S® x LEGO®: draagbare kunst”