Ultieme flexibiliteit Choices by DL Personalized Jewelry

Met het unieke concept Choices by DL, een creatie van Debora Huisman-Leeser, de vierde generatie in een familie van professionele diamantairs en juweliers, creëer je een persoonlijke juwelengarderobe die in een fractie van een seconde moeiteloos aangepast en gecombineerd kan worden.

De bijpassende oorbellen, ringen en armbanden in de Choices by DL-collectie zijn verkrijgbaar in een eindeloze verscheidenheid aan stijlen, van casual en city chique tot het ware diva-gevoel. De interchangeable jewellery maakt gebruik van een ingenieus gepatenteerd systeem. Dit maakt Choices by DL een uniek onderdeel van GASSAN Diamonds, de grootste juwelier van Amsterdam. De basis van het juweel is verkrijgbaar in 18 karaats wit-, geel- en roségoud in diverse verrassende ontwerpen. Waarom genoegen nemen met één enkel stuk, terwijl er zo veel keus is?

Hartveroverend mooi

Niet alleen een schitterend sierraad maar ook een dierbaar aandenken aan een bijzonder moment, je geliefde of je kinderen: Choices by DL’s 18 karaats roségouden ketting met een hartvormige, een ronde en een langwerpige hanger ingelegd met diamanten kan desgewenst worden gepersonaliseerd met een naam, initialen of vingerafdruk. Een uniek stuk!

€ 8.307

Meer informatie klik hier.

0 replies on “Ultieme flexibiliteit Choices by DL Personalized Jewelry”