TROPHY BY GASSAN Customized high-end jewelry

Heritage en vakmanschap meet luxury designs. TROPHY BY GASSAN is een nieuw high-end merk dat customized juwelen maakt. Exclusief, van hoge kwaliteit en compleet naar wens gepersonaliseerd.

Een uniek eigen ontwerp cre ren is mogelijk. The sky is the limit. Ontworpen en gecreëerd door de klant en GASSAN’s experts. By legends, for legends. gedetailleerde perfectie. Legends hebben één ding gemeen: de gretigheid om te winnen. Hartstocht, ambitie en inzet brengen talenten bij hun doel om de beste te zijn. Of dit nu in de (top)sport, muziekindustrie of op andere vlakken is, de reis naar succes mag gevierd worden.

TROPHY BY GASSAN vertaalt de passie om de beste te zijn naar iconische juwelen. Deze juwelen zijn een vertaling van die reis naar succes. De high-end basiscollectie van TROPHY bestaat onder andere uit Cuban Link colliers en armbanden. De juwelen kunnen compleet gecustomized worden tot unieke items: een collier, armband, ring, hanger of oorbellen. Wit-, geel- of rosé goud en wel of niet ingezet met diamanten; de opties zijn ongelimiteerd. Samen streven we naar gedetailleerde perfectie. Want legendarische prestaties vier je met iconische ontwerpen.

Persoonlijke trofee

Van verfijnd tot markant en van bescheiden tot uitgesproken. De visie, grenzeloze creativiteit en inspiratie van de klant, in combinatie met de expertise van GASSAN, maken een origineel en persoonlijk juweel. Een prestatie vol passie en perfectie en met oog voor detail; een iconische creatie die voorbij ieders verwachting presteert. Van op maat gemaakte gravure tot ingezette diamanten en van fijne details tot onderscheidende uitwerkingen; bij TROPHY BY GASSAN is alles mogelijk. Een visie wordt realiteit met als doel een one of a kind-juweel, als een persoonlijke trofee.

Creativiteit en expertise

Een customized TROPHY BY GASSAN juweel komt tot stand door een nauwe samenwerking tussen de klant en de in-house artiesten van het GASSAN atelier. Na het bespreken van de visie en wensen wordt het ontwerp op papier uitgewerkt tot een juweel. Dat wordt omgezet naar een 3D-tekening en als alles naar wens is, wordt de creatie geproduceerd. De gemiddelde levertijd is drie maanden, waarna het TROPHY BY GASSAN juweel in persoon wordt afgeleverd.

GASSAN heritage

75 jaar geleden werd GASSAN Diamonds opgericht door Samuel Gassan, de grootvader van de huidige CEO Benno Leeser. In die driekwart eeuw heeft GASSAN zich bewezen als expert op het gebied van de hoogste kwaliteit diamanten en de mooiste juwelen en luxury watches. Nergens in Nederland vind je zoveel exclusieve designs, topmerken, vakmanschap en expertise op één plek.

Service beyond expectations

TROPHY BY GASSAN staat voor de hoogste kwaliteitsstandaard en beste service. Het customized juweel komt in een zwarte juwelenbox met daarin een exclusieve loep (inclusief gravure met de naam van de klant) en zwarte juwelenhandschoenen met de naam van de klant in gouden letters. Uiteraard komt het juweel met een HRD-diamantcertificaat uit Antwerpen en een juwelencertificaat.

TROPHY BY GASSAN: by legends, for legends.

Volg TROPHY BY GASSAN op Instagram: @trophybygassa

0 replies on “TROPHY BY GASSAN Customized high-end jewelry”