PAC-MAN returns

Casio introduceert de A100WEPC, een samenwerkingsmodel met de iconische PAC-MAN game. De A100WEPC is gebaseerd op de recente herintroductie van de digitale F-100, die oorspronkelijk op de markt kwam in 1978. De PAC-MAN speelautomaat werd in 1980 voor het eerst geïntroduceerd en heeft talloze fans over de hele wereld. Het F-100-horloge uit 1978 was eveneens iconisch, het was het eerste Casio-quartzhorloge met een kast van resin en voorzag in geavanceerde functionaliteit met een stopwatch, digitaal alarm en kalenderfuncties.

Het nieuwe A100WEPC-horloge is gebaseerd op het onlangs uitgebrachte A100-horloge, dat hetzelfde ontwerp heeft als de originele F-100, inclusief het unieke voorkantdesign met vier knoppen. Het ontwerp is geïnspireerd op de vrolijke, retrolook van de PAC-MAN game. De wijzerplaat is uitgerust met een kleurrijke gepixeleerde PAC-MAN en spookjes, en het middelste ILLUMINATOR-logo is weergegeven in het PAC-MAN lettertype. Het ontwerp van de wijzerplaat is een trouwe kopie van het PAC-MAN gamescherm, met details als de roze lijn die de uitgang markeert van het nest waar de spookjes uit komen. De gold-plated horlogekast is geïnspireerd op de kleur van de speelkast van de PAC-MAN game. De bovenste horlogeband is voorzien van een met lasers geëtst beeld van PAC-MAN die wordt achterna gezeten door spookjes, en de onderste horlogeband toont het omgekeerde beeld, waarin PAC-MAN de spookjes achterna zit. De kastachterkant bevat daarnaast het PAC-MAN logo en PAC-MAN karakters.

Het horloge wordt geleverd in een speciale verpakking met daarop de PAC-MAN karakters en het scorescherm van de game, voor een volledige look van de PAC-MAN game.

PAC-MAN

PAC-MAN werd in 1980 geïntroduceerd door BANDAI NAMCO Entertainment Inc. (destijds Namco) en werd populair door zijn eenvoud, geavanceerde gamesysteem, kleurrijke graphics en vrolijke karakters die door een doolhof rennen. Tegenwoordig representeren de game en de bijbehorende karakters Japan en hebben ze beide duizenden fans over de hele wereld. In 2005 werd PAC-MAN opgenomen door GUINESS WORLD RECORDS™ als ‘the most successful coin operated game’. T

Prijs en verkrijgbaarheid

De A100WEPC heeft een adviesprijs van € 99,90. Verkrijgbaar vanaf september 2021 via geselecteerde Casio-verkooppunten en de officiële Casio onlineshop.

0 replies on “PAC-MAN returns”