OMEGA breidt De Ville Trésor-collectie uit

Er zijn een aantal nieuwe OMEGA De Ville Trésor-modellen uitgebracht die vrouwen die van de elegante eenvoud van dit bijzonder slanke horloge houden zeker zullen aanspreken.

De nieuwe horloges hebben een kast van 36 of 39 mm en zijn beschikbaar in een traditionele versie van edelstaal of een exemplaar van 18K Moonshine™ goud. Deze unieke legering, geïnspireerd op glanzend maanlicht aan een donkerblauwe hemel, heeft een lichtere tint dan traditioneel 18K geel goud en verliest zijn kleur en glans niet in de loop der tijd.

Elke kast is voorzien van 38 briljantgeslepen diamanten, die in een boog langs de randen van de kast lopen. Het is een van de meest opvallende kenmerken van de ontwerpen in de Trésor-collectie. In het midden van een Omega-bloem van rood vloeibaar keramiek prijkt een extra diamant op de kroon. De uurwerken vallen extra op dankzij de beeldschoon gepolijste achterkant voorzien van een gemetalliseerd ’Her Time’-dessin.

De modellen worden gepresenteerd op een lederen of rubberen band en zijn verkrijgbaar met een wijzerplaat in verschillende kleuren, waaronder wit, blauwe lak met PVD-coating, opaalzilver en rode of bruine lak. Op alle wijzerplaten zijn tijdloze Romeinse cijfers aangebracht. Op alle modellen wordt de volledige OMEGA-garantie van 5 jaar gegeven.

0 replies on “OMEGA breidt De Ville Trésor-collectie uit”