Niet te missen: de grootste juwelentrends

Het bijzondere en mooie van juwelen is dat ze jarenlang meegaan en van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. Toch zijn er ook elk seizoen trends op juwelengebied. GASSAN zet de grootste trends van dit moment op een rijtje.

Debora Leeser bedenker en drijvende kracht achter het gepatenteerde juwelenmerk Choices by DL

CHUNKY GOLD

Op een basic shirt, een klassieke blouse of een zomers jurkje; een chunky gold necklace geeft elke outfit een fashionable touch. Ook matcht het perfect met de streetwear modetrend. Draag één brede gouden ketting als statement piece, zoals Debora Leeser, de bedenker en drijvende kracht achter het gepatenteerde juwelenmerk Choices by DL op de foto, of combineer het met verschillende kettingen.

Customizable

Het helemaal eigen maken van juwelen is al geruime tijd één van de belangrijkste trends. De Choices by DL juwelen die zelf aangepast kunnen worden, passen hier perfect bij. De base, (kleur)stenen en het frame zijn gemakkelijk te verwisselen. De mogelijkheden zijn oneindig en daardoor kunnen de juwelen naar iedere gelegenheid en outfit worden aangepast. Met een gravure of de naam of initialen van geliefden wordt een juweel nog persoonlijker. De nieuwe Customizable Name Diamond Heart Bracelet van Choices by DL is te bestellen met elke combinatie letters. Daarnaast zijn net als bij alle juwelen van het merk verschillende onderdelen verwisselbaar, waardoor de armband altijd gedragen kan worden.

Streetwear

Next level chunky juwelen zijn te vinden in de collectie van ons nieuwe high-end merk TROPHY BY GASSAN.

Zo zijn er Cuban links colliers en armbanden die compleet gecustomized kunnen worden. Wit, geel- of roségoud en wel of niet gezet met diamanten; de opties zijn ongelimiteerd.

Gender free

Met juwelen dragen we onze persoonlijkheid uit en dat de verschillen tussen genders steeds minder belangrijk worden, zien we ook in de juwelentrends. We kijken allang niet meer op als een vrouw een herenhorloge of een zegelring draagt en ook armbanden worden steeds meer gender-free. Deze zomer zijn leren armbanden met gouden of zilveren details niet weg te denken om de polsen van mannen en vrouwen.

Voor de gehele juwelencollectie van GASSAN: gassan.com

Voor de gehele juwelencollectie van Choices by DL.: choicesbydl.nl/collectie

0 replies on “Niet te missen: de grootste juwelentrends”