Mondaine essence: Zwitsers met een Schotse twist

Mondaine maakt haar milieuvriendelijke horloges nog opvallender met de onderscheidende Fall/ Winter-collectie – Zwitsers design met een geruit Schots patroon. Maak een statement met de nieuwe essence!

Duurzame collectie

De essence-collectie van het Swiss-made horlogemerk Mondaine is ontwikkeld met milieuvriendelijke bronnen. Maar liefst 70% van het horloge is gemaakt van gebruikte materialen, waaronder ricinusolie voor de horlogekast, een op wol gebaseerde stof die verwerkt is in de horlogeband en natuurlijke kurk voor de voering. De multifunctionele verpakking is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Met het gemakkelijk verwisselbare systeem kan de milieuvriendelijke horlogeband binnen een paar seconden worden verwisseld. Met deze nieuwe horloges richt Mondaine zich niet alleen op hen die gefascineerd zijn door design, maar ook zeer milieubewust zijn.

Nieuwe najaarscollectie

Dit najaar voegt Mondaine zeven nieuwe modellen toe aan haar duurzame essence-collectie. Twee klassiekers worden gecombineerd die zorgen voor een opvallende najaarslook. Beschikbaar in twee verschillende kleurcombinaties: de klassieker met witte wijzerplaat en zwarte wijzers en in zwarte wijzerplaat met witte wijzers. Beide met een opvallend Schots patroon op de duurzame horlogeband. De essence-modellen zijn geproduceerd binnen de standaard van Swiss-made horloges en dat met een prijs die erg toegankelijk is. U kunt kiezen uit twee verschillende formaten – 32 en 41 mm – die beide verkrijgbaar zijn voor een winkelverkoopprijs van € 189. Linksboven Essence ø32mm MS1.32111.LC Rechtsboven Essence ø41mm MS1.41120.LB

Mondaine

Het Swiss-made horlogemerk Mondaine staat bekend om haar design gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen. Een designklassieker met een unieke wijzerplaat en de wereldberoemde rode secondewijzer met bolletje. Het klassieke design van de Zwitserse spoorwegen is er nog steeds, nu in een duurzaam jasje met een opvallende Schotse twist.

Deze milieuvriendelijke ontwikkeling maakt de collectie niet alleen erg stijlvol en functioneel, maar ook zeer attent voor de wereld waar wij in leven. Mondaine sluit zich aan bij het verlangen om een positieve invloed te hebben op het klimaat.

Ontdek de duurzame collectie: mondaine.nl

0 replies on “Mondaine essence: Zwitsers met een Schotse twist”