Geboortesteen augustus: de prehnite

Als er één kleur is waar wij bij Choices by DL gek op zijn, is het wel de kleur van de prehnite. Deze melkachtige geel- tot lichtgroene kleur zien wij ook terug als een van dé modekleuren van 2021. Prachtig in combinatie met zowel geel- als roségouden juwelen. 

De prehnite is een kalmerende steen en draagt bij aan ontspanning en het krijgen van overzicht. Bij een depressie of burn-out helpt het malende gedachten tegen te gaan en andere inzichten te geven. Tegelijkertijd werkt het vitaliserend, verjongend en stimulerend bij het ontvangen en geven van onvoorwaardelijke liefde. Daarnaast bevordert de prehnite de aanmaak van nieuwe bloedcellen. 

Deze interchangeable jewellery maakt gebruik van een ingenieus systeem dat is gepatenteerd. Zowel de kleurstenen als de base zijn verwisselbaar. Daardoor kunt u met onze exclusieve 18 karaats gouden juwelen oneindige combinaties maken. Dit creërt ultieme flexibiliteit in de juwelengarderobe van Choices by DL. Dit maakt Choices by DL een uniek onderdeel van GASSAN Diamonds, de grootste juwelier van Amsterdam.  

         

Roségouden ring Classic Ajour Large Prehnite.

€ 4.950 

Roségouden oorbellen Boho Chic Galaxy Prehnite  

€ 5.375 

 Meer informatie: choicesbydl.nl

0 replies on “Geboortesteen augustus: de prehnite”