GASSAN betreedt pre-owned markt van luxe horloges

Pre-owned Patek Philippe, Audemars Piguet en meer…

Het juweliershuis GASSAN, al meer dan 75 jaar groot in de verkoop van diamanten, juwelen en luxe horloges, biedt klanten vanaf heden ook de mogelijkheid om pre-owned luxe horloges te bemachtigen. De laatste jaren zijn pre-owned horloges steeds meer in trek en is de luxe tweedehandsmarkt explosief gegroeid, gelijk opgaand met de focus op duurzaamheid en de verhoogde waardering voor vakmanschap.

Gassan pre-Owned Audemars Piguet

Debora Huisman-Leeser over GASSAN pre-owned: ‘We zijn verheugd om pre-owned toe te voegen aan het brede merkassortiment van GASSAN. We zien dat er steeds meer vraag is naar pre-owned horloges en wij zijn als familiebedrijf dan ook trots om te kunnen melden dat GASSAN nu voorziet in deze behoefte.’

Met deze stap biedt het familiebedrijf onder de naam GASSAN pre-owned haar relaties de mogelijkheid om met vertrouwen uit een uniek aanbod van pre-owned en vintage horloges te kunnen kiezen van merken als Patek Philippe, Audemars Piguet, Rolex en Cartier. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een horloge van bovengenoemde horlogemerken bij GASSAN pre-owned in te ruilen of te verkopen.

GASSAN pre-Owned Patek Philippe

Hoogste kwaliteit

Bij GASSAN schaft u uw pre-owned horloge van de hoogste kwaliteit met een gerust gevoel aan. Alle horloges zijn geïnspecteerd, authentiek én komen met één jaar garantie. Wilt u meer weten over een merk of een van de horloges in het echt zien? Dan kunt u mailen naar info@gassanpreowned.com of op afspraak langskomen.

Pre-owned horloge aanbieden

Heeft u zelf een horloge van Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe of Cartier dat u wenst in te ruilen of te verkopen? Ook daarin helpt Gassan u graag verder. U kunt mailen naar info@gassanpreowned.com of op afspraak langskomen.

Meer informatie klik hier.

0 replies on “GASSAN betreedt pre-owned markt van luxe horloges”