De verschillende soorten heren horloges van Tommy Hilfiger

Het heren horloge gaat al een tijdje mee. Tussen 1504 en 1508 werd de eerste draagbare klok met een veermechanisme gemaakt. In plaats van de ronde vorm die we allemaal kennen nu, had het allereerste horloge een ovale vorm en zag het eruit als een soort ei. Gelukkig is er met de jaren veel veranderd en zijn er tegenwoordig talloze merken die het mooiste uurwerk aanbieden.

Dat er tegenwoordig veel merken zijn die een horloge aanbieden is natuurlijk fijn maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag leggen we je daarom graag wat meer uit over de verschillende types horloges. Dit van één van onze favoriete merken, Tommy Hilfiger. Het merk Tommy Hilfiger is wereldwijd bekend door de hoge kwaliteit en elegantie. Tommy Hilfiger is wereldwijd één van de grootste designer lifestyle merken en is internationaal bekend om haar classic American cool stijl. De horloges zijn voor dames en heren met een eigen stijl, die niet bang zijn om dit aan de wereld te laten zien.

TOMMY HILFIGER TRENT TH1791137
(zie foto boven)

Dit horloge heeft een behuizing gemaakt van roestvrijstaal en komt in de klassieke kleuren zilver en goud. De combinatie van deze twee kleuren zorgt voor een luxueuze uitstraling. Ondanks de luxe uitstraling is dit toch een horloge met een bescheiden uitstraling. Dit zorgt ervoor dat het bij veel mensen in de smaak valt. Wel geeft de kleurencombinatie net wat extra’s. Ben je dus op zoek naar een horloge met net wat extra’s? Dan is dit zeker het horloge voor jou!

TOMMY HILFIGER TH1791629 KYLE

Dit horloge heeft een behuizing gemaakt van roestvrijstaal in de klassieke kleur zilver. De combinatie van de lederen horlogeband en de klassieke zilverkleurige behuizing geeft het horloge een tijdloze uitstraling. Ook laat het horloge de 24-uurs weergave en dag en tijd weergave zien. Dit is voor veel mensen een erg handige eigenschap.

TOMMY HILFIGER TH1791744

Dit horloge komt met een volledig zwarte uitstraling. Alle eigenschappen van dit horloge zijn zwart gemaakt zodat de stoere uitstraling nog beter tot z’n recht komt. Ook geeft de brede behuizing van 44 mm een groter en stoerder karakter. Tenslotte is dit horloge 3 ATM waterdicht, bestand tegen spatwater zoals handen wassen. Dit zal vaker van pas komen dan je denkt!

Excluso biedt nog veel meer Tommy Hilfiger horloges.  Wij zijn trots op onze officiële partnernaam. Bekijk ons volledige aanbod op de website of vraag ons om persoonlijk advies.