Contactloos betalen met uw horloge

Met de Mondaine PayChip betaalt u zoals u dat ook zou doen met een pinpas. U gebruikt uw Swiss Made-horloge met de betaalchip, die eenvoudig aan- of uitgezet kan worden via een applicatie op uw smartphone.

Hoe werkt het?

Het is net als contactloos betalen met een betaalpas: u houdt uw horloge tegen de betaalautomaat. U bevestigt bedragen boven de € 25,- die u met uw horloge betaalt met een pincode op de betaalautomaat. De pincode is dezelfde pincode die u gebruikt voor uw betaalpas. Voor bedragen onder de € 25,- is geen pincode nodig.

Veiligheid en kosten

Betalen met uw horloge is net zo veilig als betalen met uw huidige bankpas. Mocht u het horloge kwijt raken, dan kunt u het gemakkelijk blokkeren én deblokkeren via internet of mobiel bankieren. De digitale betaalpas kost €0,50 per maand en gaat in zodra u uw horloge heeft geactiveerd. Mocht u de functie van de betaalchip niet meer willen gebruiken, dan is het opzeggen heel simpel. Op dit moment is de Mondaine PayChip alleen beschikbaar voor klanten van ABN AMRO of ABN AMRO MeesPierson, maar de verwachting is dat  de betaaloplossing op korte termijn ook beschikbaar wordt gesteld door andere banken.

Collectie

Het Swiss Made-horlogemerk staat bekend om haar design, gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen. Een designklassieker met een unieke wijzerplaat en de wereldberoemde rode secondewijzer met bolletje. De hoge standaard van Swiss Made-horloges wordt nog steeds gehandhaafd, maar met de technologie van nu. De collectie is uitgebreid met een PayChip, die subtiel is bevestigd in een speciaal ontworpen deel van de Mondaine-horlogeband. Ontworpen voor efficiëntie en gemak tijdens een contactloze betaling. Mondaine voegt de betaaloplossing ook toe aan haar duurzame Essence-collectie. Deze horloges zijn voor maar liefst 71% geproduceerd van eerdergebruikte materialen. Deze milieuvriendelijke ontwikkeling maakt de collectie niet alleen erg stijlvol en functioneel, maar ook zeer attent voor de wereld waarin wij leven. Mondaine sluit zich aan bij het verlangen om een positieve invloed te hebben op het klimaat.

W: mondaine.nl