M·A·C Cosmetics doneert €100.000 aan Orange Babies en Dance4Life

MAC Viva Glam

Op 30 november zijn ambassadeurs, friends en (pers)relaties van M·A·C Cosmetics, Dance4Life en Orange Babies online samengekomen. Hierbij werd het bedrag dat M·A·C Cosmetics’ VIVA GLAM Campaign ophaalde, overhandigd aan de lokale goede doelen. Ook werden de aids gerelateerde projecten van Orange babies en Dance4Life die middels de schenkingen van M·A·C Cosmetics zo enorm gesteund worden uitgelicht. 

M·A·C Cosmetics overhandigde de cheque ter waarde van € 100.000 aan de goede doelen. Beide organisaties namen de cheque dankbaar in ontvangst. Baba Sylla deed dit namens Orange Babies en Lisanne Mom in naam van Dance4Life. Deze bijzondere donatie geeft Orange Babies en Dance4Life de mogelijkheid om hun projecten op succesvolle wijze voort te zetten.

Aids is de grootste doodsoorzaak onder jongeren in Afrika

  • 1 VIVA GLAM Lipstick levert zeven dagen lang essentiële boodschappen zoals vers fruit en groenten voor een gezin dat getroffen is door hiv.
  • 1 VIVA GLAM Lipstick Biedt 75 vrouwen en meisjes 45 minuten aan levensreddende hiv-preventievaardigheden.
  • 1 VIVA GLAM Lipstick biedt 25 veiliger sekssets met condooms, glijmiddel en instructies.

M·A·C VIVA GLAM Fund 

De missie van het M·A·C VIVA GLAM Campaign is om mensen van All Ages, All Races, All Genders te helpen die getroffen zijn door hiv/aids. Al 26 jaar doneert M∙A∙C voor de strijd tegen hiv/aids. M·A·C wil een verschil maken met elke VIVA Glam lipstick die verkocht wordt. 100% van de verkoopprijs van VIVA GLAM Lipstick wordt gedoneerd voor de bestrijding van hiv/aids. 

Meer informatie via macaidsfund.org.

Orange Babies 

Orange Babies ambieert een wereld waar geen baby’s meer worden geboren met hiv, en streeft naar een samenleving waar moeders, kinderen en jongeren, die de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. De Nederlandse stichting is in 1999 opgericht door drie bevlogen heren uit de wereld van make-up, mode en design. Zij bundelden hun krachten om te werken aan een hiv- en aidsvrije wereld. 

Orange Babies biedt kwetsbare kinderen en volwassenen toegang tot hiv-testen, condooms, medicatie, begeleiding, voorlichting, voeding, opvang en educatie. Zo strijdt Orange Babies tegen de gevolgen én de oorzaken van de epidemie. Meer informatie via orangebabies.nl.

Dance4Life 

Dance4Life danst tot hiv/aids, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld de wereld uit zijn. Onveilige seks is wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste en snelst groeiende gezondheidsbedreigingen voor jongeren. Dance4Life werkt samen met jongeren aan een toekomst waarin zij zelf gezonde seksuele keuzes kunnen maken. Met de universele taal van dans en muziek worden zij betrokken en geïnspireerd. Het werk van Dance4Life vindt plaats in 14 landen, waaronder in Nederland, en heeft al meer dan 2 miljoen jongeren bereikt.

0 replies on “M·A·C Cosmetics doneert €100.000 aan Orange Babies en Dance4Life”