Dior viert de feestdagen met een exclusieve creatie van Yannick Alléno
Dior en Le Jardin presenteren een limited edition feestdagendessert geïnspireerd op Monsieur Dior’s culinaire passie en de elegante esthetiek van de Haute Couture. De creatie is ontworpen door de met meerdere sterren bekroonde chef Yannick Alléno als zijn eerste log voor Le Jardin.

Het dessert is vormgegeven met geplisseerde witte bloembladen die subtiel verwijzen naar een couturejurk van Francis Poulenc, ontworpen door Christian Dior in 1950. De sculpturale afwerking onderstreept het vakmanschap en het erfgoed van het huis.
De creatie combineert grand cru pure chocoladecrème met een delicate hazelnootcrunch en frisse tonen van mandarijnenmarmelade. Een mousse met speculaaskruiden en een luchtige cacaobiscuit versterken de rijke textuur en aromatische diepte.
Het dessert is vanaf 15 december exclusief verkrijgbaar bij Le Jardin aan 30 Montaigne en kan vanaf 1 december alleen op reservering worden besteld.